Thursday, 1 August 2013

It's August...New Chapter..New Spirit..New Promotion

Assalamualaikum..Alhamdulillah..it's August...Syukur masih bernafas hari ini..

Berita Terkini
===========

1. Hari ini dikhabarkan Group Jutawan telah lahirkan 5 orang MASTER...wahhhhh berdebar-debar saya baca berita ni..yang paling saya teruja bila baca...salah seorang berjaya jadi MASTER hanya dalam masa 8 BULAN bersama Shaklee, Subhanallah murahnya rezeki yang Allah turunkan kepada beliau. Saya pun nak jadi seperti dia...nakkkk sangat-sangat, InsyaAllah..Semoga Allah permudahkan segala urusan. Aminnnn..

Haaa korang tau berapa income jadi MASTER dalam Shaklee ni..5 ANGKA tau...huuuu boleh jejak 6 angka juga tau...bayangkan starting dengan RM65...kerja tanpa stress...even kerja dari rumah...berkat usaha dan doa...dalam masa 8 BULAN dah boleh dapat income 5 angka...Ya Allah..Alhamdulillah kan..bukan sahaja dapat income yang besar...kesihatan diri juga menjadi baik dengan mengamalkan supplemen Shaklee ni. Sesiapa nak join..Family Jutawan kami, boleh calling-calling yer. ;)

2. Promosi Shaklee Bulan Ogos ini adalah Advance Joint Health Tablet (AJHT), so macam biasa la yer Buy 6 Free 1. AJHT baik untuk kesihatan sendi, sesiapa ada sakit-sakit sendi, sakit lutut, sakit bila nak membengkok, sakit sendi bila nak berjalan..haaa boleh lah cuba AJHT...saya kongsikan sedikit tentang AJHT seperti di bawah



AJHT (Advance Joint Health Tablet)
    - Ramuannya diuji secara klinikal
    - Pendekatan secara semulajadi untuk kekal aktif
    - Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat
    - Mengandungi ekstrak unit Boswellia aktif dengan paten tertunda
    - Membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
    - Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan
    - Meningkatkan kesan kusyen
    - Memelihara tisu penyambung yang sihat


So, macam biasa, boleh hubungi saya yer untuk sebarang info dan order.

Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...