It's August...New Chapter..New Spirit..New Promotion

12:08:00 pm

Assalamualaikum..Alhamdulillah..it's August...Syukur masih bernafas hari ini..

Berita Terkini
===========

1. Hari ini dikhabarkan Group Jutawan telah lahirkan 5 orang MASTER...wahhhhh berdebar-debar saya baca berita ni..yang paling saya teruja bila baca...salah seorang berjaya jadi MASTER hanya dalam masa 8 BULAN bersama Shaklee, Subhanallah murahnya rezeki yang Allah turunkan kepada beliau. Saya pun nak jadi seperti dia...nakkkk sangat-sangat, InsyaAllah..Semoga Allah permudahkan segala urusan. Aminnnn..

Haaa korang tau berapa income jadi MASTER dalam Shaklee ni..5 ANGKA tau...huuuu boleh jejak 6 angka juga tau...bayangkan starting dengan RM65...kerja tanpa stress...even kerja dari rumah...berkat usaha dan doa...dalam masa 8 BULAN dah boleh dapat income 5 angka...Ya Allah..Alhamdulillah kan..bukan sahaja dapat income yang besar...kesihatan diri juga menjadi baik dengan mengamalkan supplemen Shaklee ni. Sesiapa nak join..Family Jutawan kami, boleh calling-calling yer. ;)

2. Promosi Shaklee Bulan Ogos ini adalah Advance Joint Health Tablet (AJHT), so macam biasa la yer Buy 6 Free 1. AJHT baik untuk kesihatan sendi, sesiapa ada sakit-sakit sendi, sakit lutut, sakit bila nak membengkok, sakit sendi bila nak berjalan..haaa boleh lah cuba AJHT...saya kongsikan sedikit tentang AJHT seperti di bawah



AJHT (Advance Joint Health Tablet)
    - Ramuannya diuji secara klinikal
    - Pendekatan secara semulajadi untuk kekal aktif
    - Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat
    - Mengandungi ekstrak unit Boswellia aktif dengan paten tertunda
    - Membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
    - Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan
    - Meningkatkan kesan kusyen
    - Memelihara tisu penyambung yang sihat


So, macam biasa, boleh hubungi saya yer untuk sebarang info dan order.

Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews