Friday, 30 August 2013

[Testimoni] Kulit Cantik, Halus & Gebu

Sejak kebelakangan ni, ramai yang tegur saya, katanya muka nampak berseri dan cerah..heee saya sememangnya sejak azali cerah yer..tapi ada yang tegur kata nampak lagi cerah sekarang dan nampak berseri-seri...aawww...bling bling bling...senyum sendiri je la..hehe. (Kalau menyampah baca..sila bluweekkk..hahaha). Baru-baru ni, ada pula yang tanya saya, "Akak pakai apa eh, muka nampak macam pink-pink?" Tergelak saya dengar soalan tu, jawapan saya "Takde pakai ape pun, makan Shaklee la...hehhe.."

Apa yang saya amalkan? ermmm..setiap pagi sebelum sarapan saya amalkan minum ESP, selepas sarapan ambil Vitalea, B-Complex, Vit C, malam pula..selepas makan malam, saya ambil GLA Complex..kadang-kadang saya masker dengan Vit E...dan ada beberapa lagi vitamin lain yang saya amalkan untuk tujuan kesihatan. Tujuan saya ambil semua vitamin ni, untuk kesihatan dalaman terutamanya kesihatan berkaitan wanita lah...itulah bonus yang boleh kita dapat jika amalkan vitamin Shaklee ni, bukan sahaja sihat tapi cantikkk. Cantik dari dalam tau. Itulah serba sedikit pengalaman saya sendiri, jom kita tengok sebahagian pengalaman pengguna yang telah mencuba vitamin Shaklee ni untuk kecantikan kulit mereka.

Testimoni 1

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Member sekolah aka customer sy call..
Member : za aku puas ati la ngan set kulit shaklee ni. Dulu aku dh try byk produk kecantikan tp perubahan kejap je dlm beberapa minggu pastu muka aku jd balik cm sebelum tu. Semakin hari semakin kusam, xbermaya & berminyak. Jerawat jgn ckp la asyik muncul je...

Saya : yeke.. Alhamdulillah la.. kan aku dh bgtau shaklee ni bagus xsama cm produk lain. Aku dh pkai dulu sebelum jd SID, dh rasai kehebatan nyer... kau je xnk cuba.

Member : tu la aku dpt rasa perubahan nyer.. mula2 aku mkn kulit jd lembut, lps seminggu jd makin gebu. Sekarang panda eyes aku pun dh xde. Aku dh try mcm2 nk bg panda eyes aku ni ilang xberjaya. Nasib aku tanya kau ttg shaklee ni. Klw x mesti smp skrg lg teruk panda eyes aku ni. Malu siot!!! Tq sgt2 kat kau tau. Aku nk try mkn vit utk dalaman plak ada x?
 
Credit to Nurul Azliza
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Testimoni 2

Dulu sy ada kulit berbelang kat lengan n kat leher (sebab dulu sy free hair) n skang ni sy realized yg warna kulit berbelang tu dah takda, warna kulit dh jadi sekata!

Adik saya pulak ade allergic (tp xtau allegic apa), so dekat bibir dia jadi kering mcm bersisik tu.. sy pon pagi tadi tetiba memandai dan gatai tangan amik vit E tu sapu kat tempat dia allergic tu.. tup tup tgok malam ni yg kulit kering kat bibir dia tu dah elok! cuma tggal sikit2 je atas bibir die tu.

Credit to Nur Fathin Ruslan
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

* GLA tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...