Promo November - It's VIVIX!!!

5:31:00 pm

Assalamualaikum semua...

Kita tinggalkan tragedi oktober dengan penuh kesyukuran. Pandang ke hadapan..baru ada kemajuan..hehehe...ok just short update..nak bagi tahu semua viewer...bulan ni..bulan November promo Shaklee ialah Vivix. Macam biasa Beli 6 Percuma 1. Harga biasa RM475 sebotol...harga luarbiasa??? PM saya la eh...hehhee




Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.


Yes, it's quite expensive, tapi kesan pengambilannya sangat menakjubkan...nanti kita update testimoni pengambilan Vivix ni ok...now nak cerita apa yang best dengan promo ni...

Ok..jika anda Beli 6 botol Vivix ni...anda akan dapat banyak kelebihan dan keuntungan tau...tak mampu beli sekali 6 botol..kongsi la dengan pakcik makcik..sepupu sepapat ker...kawan-kawan ker...boleh juga...apa istimewa promo kali ni...jom tengok

Dengan pembelian 6 botol VIVIX, anda boleh nikmati:-


FREE sebotol VIVIX bernilai RM475

FREE keahlian Shaklee bernilai RM65

FREE postage bernilai RM10

FREE 2 botol CoQ Health bernilai RM248

BONUS Shaklee di pertengahan Disember bernilai RM242

Jumlah nilai penjimatan yang akan dinikmati adalah sebanyak = RM1,040


Wahhh...best kan...banyak tu...so jangan lepaskan peluang grab Vivix yang super duper jimat ni...


Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
  

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews