Monday, 4 November 2013

Promo November - It's VIVIX!!!

Assalamualaikum semua...

Kita tinggalkan tragedi oktober dengan penuh kesyukuran. Pandang ke hadapan..baru ada kemajuan..hehehe...ok just short update..nak bagi tahu semua viewer...bulan ni..bulan November promo Shaklee ialah Vivix. Macam biasa Beli 6 Percuma 1. Harga biasa RM475 sebotol...harga luarbiasa??? PM saya la eh...hehhee




Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.


Yes, it's quite expensive, tapi kesan pengambilannya sangat menakjubkan...nanti kita update testimoni pengambilan Vivix ni ok...now nak cerita apa yang best dengan promo ni...

Ok..jika anda Beli 6 botol Vivix ni...anda akan dapat banyak kelebihan dan keuntungan tau...tak mampu beli sekali 6 botol..kongsi la dengan pakcik makcik..sepupu sepapat ker...kawan-kawan ker...boleh juga...apa istimewa promo kali ni...jom tengok

Dengan pembelian 6 botol VIVIX, anda boleh nikmati:-


FREE sebotol VIVIX bernilai RM475

FREE keahlian Shaklee bernilai RM65

FREE postage bernilai RM10

FREE 2 botol CoQ Health bernilai RM248

BONUS Shaklee di pertengahan Disember bernilai RM242

Jumlah nilai penjimatan yang akan dinikmati adalah sebanyak = RM1,040


Wahhh...best kan...banyak tu...so jangan lepaskan peluang grab Vivix yang super duper jimat ni...


Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...