Saturday, 2 November 2013

Testimoni - Cantik dan Sihat dengan Sustained Release Vita C Plus

Vita C Sustained Release mampu tingkatkan imun sistem tubuh badan kita yang boleh melawan jangkitan-jangkitan seperti demam, selsema dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


"Sejak Nurhidayah Ismail mula mengambil Vitamin C, badan rasa cergas..kulit pun jadi licin dan tegang..."

Credit to Nurhidayah.


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Credit to Asliya Abdul Rahman


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Vitamin C juga sangat sinonim dengan kecantikan. Ini adalah kerana ia dapat merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. Ambil Vitamin C setiap hari dapat membantu melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah peneybab utama kejadian jeragat. Dengan pengambilan Vitamin C ia boleh mencantikkan dan mencerahkan kulit.

"Sejak sy menyusukn ank sy dah mula ambil ESP, vit C & B-complex. Mmg smpai skng (mybaby 10 bln) mmg xpenah bhenti ambil esp n vitamin. Mmg boleh nmpak kesannya pd kulit. Lepas branak mmg kulit nmpak pucat n kusam. 2 bulan lepas sy tambah pula vitamin E. Kesan mmg Superb!!! Jeragat kt muka pn dah smkin kurang n kulit sntiasa moist n glowing"

Credit to Adila Azmi 

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nik Nur Munirah kongsi hasil pengambilan B Complex + Vitamin C + Vitamin E....ambil secara konsisten...insyaAllah sebulan dah boleh nampak perubahannya..

"..disini ada 2 gambr...sblm nie sy pernah sharing gmbr sblh kiri tu...dan ini gmbr sblh kanan adalah kulit wajah sy yg terkini....gmbr sebelah kanan itu di ambil semasa sy m'hadiri pertandingan koir....dlm gmbr sblh kanan tu sy touch skit shj pakai bedak & pipi merah sbb ats stage kene pakai bedak...lebih2 lagi kulit sy jenis putih cina,kalau tak touch up...nmpk warna baju (kuning) sy je kat ats stage tu...hahahaha!!!!

p/s : Banyakkn minum air kosong lbh dari 3 liter sehari + rehat secukupnya + jg makanan juge...

Credit to Nik Nur Munirah

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Sustained Release Vita C Plus memenuhi keperluan Vitamin C dalam tubuh badan kita secara menyeluruh. Setiap tablet Vita C Plus bersamaan dengan 7 1/2 biji buah oren. Mampukah anda memakan 7 1/2 biji buah oren setiap hari?? Anda fikirkan lah..anda pilihlah mana yang lebih mudah dan efisyen untuk anda amalkan setiap hari... ;)

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
  
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...