Friday, 13 December 2013

TESTIMONI - OMEGAGUARD


“ Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”
Assalamualaikum semua...

Sempena bulan promosi Omegaguard, pasti ramai tercari-cari testimonial berkaitan dengan Omegaguard kan.

So, Eina kongsikan sedikit testimoni dari pengamal Omegaguard untuk manfaat bersama.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Testimoni 1 >> Credit to Pn Nadiah Suhaidi

Assalamualaikum. Nad nak share berita gembira ni. Tadi Ummi Nad cerita yang dia perasan rambut Nenek Nad semakin banyak hitam dan lebih tebal dari sebelum ni. Dia perasan masa potong rambut Nenek haritu. Biasanya nipissss je katanya. Tapi baru2 ni rambut Nenek lebih tebal. Tak senipis dulu.

Nad beri Nenek Nad makan Omega Guard. Dah sebulan lebih kalau tak silap. Sebab sekarang dah botol kedua. Asalnya sebab nak turunkan kolestrol Nenek. Lagipun Omega bagus untuk sendi dan mata. Sesuai la untuk orang tua kan. Kata Nenek memang ada perununan kolestrol walaupun sikit sebab kadang-kadang nenek lupa nak makan. Tapi Alhamdulillah bukan 1 manfaat je Nenek dapat. Semoga Nenekku semakin sihat hendaknya

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Testimoni 2 >> Credit to Herny Hafiz

selepas melahirkn anak saya alami sakit lutut. then masa bangun pagi atau bangun dari berdiri lama.. perrgh! sakit giloss!
lagi rasa mengantuk especially bila drive waktu tengahari or lepas balik dari kerja shift malam (walaupun sempat nap time malam)

after kerja malam selalunya pengsan sampai nak masuk asar

tapi sekarang sakit lutut dan sengal2 memang totally heal! (maybe sebab berat pun susut) dan lebih alert.

selain tu omega bagus untuk jaga jantung dan tingkatkan metabolisma jugak serta rangsang otak terhadap sejenis hormon yang buat kita lapar. so bila amik omega selera makan pun berkurang

sumber lain yang kaya omega -3 fish oil, flaxseed n oat.

nak senang amik ja omega guard ni

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Omegaguard
*********
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Nak cuba Omega? sangat sesuai untuk grab bulan ni...sementara masih promo.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order 
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...