Tuesday, 25 February 2014

Herblax & Lecithin Bantu Kurangkan Berat Badan

Assalamualaikum...selamat petang semua...lagi testimoni kurus untuk tatapan anda.. 

Hanya consume HERBLAX sebagai agen DETOX dan LECITHIN sebagai PEMECAH LEMAK. Berat turun sebanyak 10kg. Wowww...bestt kan...TAPI..haruslah DISIPLIN, KONSISTEN, KAWAL PEMAKANAN dan sedikit usaha BERSENAM..InsyaAllah hasilnya pasti mengujakan anda...

Jom kita baca pengalaman Adeq Syamar ni...

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.
Before: 66-68 kg
After: 58 kg

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut.

Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mkn lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^).

To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE


- Adeq Syamar -

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.
------------------------------------------------------- 

Banyak tips-tips yang boleh kita amalkan untuk berDIET secara sihat..

TIDAK dapat dinafikan pola makan yang tidak betul boleh membuatkan berat badan bertambah. Ada beberapa amalan seharian yang tanpa disedari mengarah kepada pola makan yang salah.

5 Punca Diet Gagal

*Membeli makanan sewaktu pulang daripada kerja
*Ambil alkohol sebagai penenang
*Langsung tidak mengambil karbohidrat
*Mengganti makanan dengan suplemen
*Kandungan gula dalam minuman sihat

Sumber: I Sihat

Ini pula sebahagian tips yang sangat berguna untuk kurangkan berat badan

1. Makan 5x sehari (1300kcal sehari)
2. Bawa snek dalam beg (almond dan kurma)
3. Elak prosessed food (tinggi garam)
4. Bersenam 5x seminggu (satu sessi target 400kcal)
5. Konsisten (focus kepada long term goal)
6. Minum air cukup (untuk elak dehydration)
7. Weight Training (untuk kentalkan otot badan)
8. Tidur cukup (untuk rehat badan dan elak stress)

Sumber: kevinzahri.com
-------------------------------------------------------
Ingin jadikan suplemen Shaklee sebagai satu usaha untuk turunkan berat badan...jangan segan-segan hubungi Eina yer...konsultasi percuma tau..harga pun sangatlah berpatutan


Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...