Tuesday, 4 February 2014

[Testimoni] Pelbagai manfaat Alfafa Complex

Assalamualaikum semua...lama Eina tak update blog ni...banyak sungguh dugaan Eina bulan January lepas...Alhamdulillah..itu tanda Allah sayangkan kita. Okla tinggalkan cerita yang dah lepas..walau macam mana sekalipun ujian yang Allah turunkan, itu semua pasti ada hikmahnya. InsyaAllah...

Eina nak kongsi sikit testimoni Alfafa untuk anda semua..even promo Alfafa dah lepas...tapi ini untuk pembacaan anda semua..

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.

1. Testimoni Alfafa untuk Masalah Keputihan

"...dulu mmg I makan alfalfa shaklee ni..tapi tak consistent....kejap makan kejap tidak..now baby I dah besar.... i baca artikel u tentang alfalfa shaklee ni boleh gak merawat keputihan.... I pun try la..try consistent makan...I mkn 5 biji alfalfa ..masuk hari kedua consistent makan..i perasan..keputihan kurang..kalo tak...satu hari tu 4-5 pantiliner i kene pakai.... dua hari lepas consistent dgn alfalfa shaklee...i pakai 1 je pantiliner...and tak banyak dah keputihan... wahhhh i sukerrr..betullah kata U..mmg kene makan dgn consistent dan istiqamah.. thanks dear.. i nak concentrate dgn alfalfa shaklee ni.. thanks again.."

Credit testimoni >> http://izziumlife.blogspot.com/

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

2. Testimoni Alfafa sebagai ‘Milk Booster’..dari 'anak' shaklee saya...

"Setiap ibu2 mesti nak breastfeed anak smpai anak umur 2 tahun kan? begitu dengan saya. Semasa dlm pantang susu memang susah sangat nak keluar. tak alami bengkak susu pun. tak lama tu susu keluar tapi kuantiti sedikit.... cair pulak tu. sedih sgt. then dapat tau pasal shaklee. saya try alfalfa. susu mmg banyak dan bengkak susu memang ada la.. ade bajet sikit. saya amik esp. nak pekat kan susu. alhamdulillah. saya dapat breastfeed anak saya walaupun cuma part time je. sebab saya bekerja. jadi anda ambil set bajet menyusu ni pun dah cukup. tak mahal pun. bole tahan lama. maseh kak.."

- Rozana Rahim –

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

3. Testimoni Alfafa untuk Kesihatan Kulit

Testimoni from my beloved mom. Jeragat pudar dan kulit muka tegang setelah 2 bulan mengamalkan makan GLA dan Alfafa. Start makan GLA 1st puasa hari tu. Start makan alfafa, masa saya balik beraya. Sabtu lepas, ibu datang KL. Ramai yang tegur kulit muka tegang dan jeragat pudar. Ibu senyum-senyum je lah dengar orang puji gitu.

- Ana Lyana -
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.

Ok semua..walaupun promo Alfafa dah habis..Eina tetap akan bagi harga berpatutan untuk anda yang berminat yer..so, jangan segan-segan contact Eina ok.

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...