Tuesday, 25 March 2014

Susu Bertambah, Berat Badan Susut, Kulit Cantik, Kurang Letih..Semua Dengan ESP Shaklee

Hai semua..Assalamualaikum..

Promo ESP tinggal beberapa hari saja lagi...ESP dari Shaklee ni sangat istimewa, 1 canister (850g) ESP dengan harga normal RM150, boleh tahan hampir 2 bulan..anda boleh dapat pelbagai kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. 


Eina kongsikan di bawah testimoni dari seorang pengguna ESP. Antara kesan pengambilan ESP yang beliau ceritakan adalah:-

1. Susu badan bertambah
2. Berat badan dah susut
3. Jerawat dah tak ada
4. Stretch mark masa mengandung dah pudar
5. Kurang letih
6. Kulit makin cantik
7. Kesan pada baby (kulit baby pun cantik, jarang demam)
8. Body pun cantik
9. Menganjalkan payudara & punggung (auwww...hehe)

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.

Ok jom baca...

“Saya kenal ESP masa zaman student lagi..masa tu tengok kak ipar minum masa dlm pantang, saya tanya apa akak minum dan dia terus bagi saya cuba….sedap juga rasanya..kak ipar saya bagitau susu badannye sikit so dia amik ESP untuk tambahkan susu badan..tp x sangka pula bukan susu badannye saja bertambah, berat badan pun menyusut, jerawat kat muka pun dah xde, stretch marks masa mengandung pun makin pudar dan yg penting katanya dah x letih sgat..kalu x mmg letih la nak urus rumahtangga dgn anak2 lagi masa dlm pantang ni……..

saya tanya kakak kalo saya minum nanti susu keluar ke sbb saya x kawen lg..kakak terus gelak kat saya..hihi..katanya ESP ni sesuai untuk semua…rupanya abg saya pun minum ESP juga…eh lelaki pun boleh minum!....

masa nk blik UK, kakak ipar hadiahkan saya ESP…terharu ler…..saya yg student ni mmg x mampu nak beli ESP tu..so bila kak ipar bg sgat2 suka2…ESP saya tahan 1bulan saja sbb kawan2 serumah pun minum sama …huhu…

sejak saya ambil ESP masa zaman student saya mmg x letih langsung, so kalau study sampai lewat mlm pun ok lg….pastu saya x rasa lapar sgat…..dan paling saya syokkkk sgt tu boyprenzz saya kata saya makin santekkkk sbb dia kata muka saya mcm ada lain sikit….saya pun bgtau saya minum esp dan khasiat esp ni…dia pun nak cuba…

skrg sy dah kawen...still saya minum esp…hasben juga minum..masa tengah pregnant saya ambil esp…hasilnya anak omak kulitnya halus mulus putih gebus ha!! dan mmg xde masalah kulit langsung…dalam pantang pun still minum ESP…anak saya susu badan..alhamdullilah susu badan pun banyak..harap saya dapat susukan dia sehingga 2tahun…apa yg saya tengok anak saya mmg bijak..khasiat susu ibu kan..dan dia jarang demam..last demam masa umonya 8bulan….lepas habis pantang pun saya masih ambik ESP gak..ESP ni dah ibarat sebati ngan kehidupan saya dan suami….bagus sangat kak kan ESP ni…..mmg saya terasa perbezaanya….dan yang paling lucu sekali hasben kata…body saya mcm anak dara lg walaupun dah ada anak sorang sbb ESP ni menganjalkan semula payudara dan punggung”


Credit to Intan Azlin & Arnisya


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.
-------------------------------------------------------------

Banyak benefit ESP ni kan...jangan lepaskan peluang grab promo ESP - Beli Enam Percuma Satu, boleh kongsi-kongsi satu keluarga, kongsi dengan kawan...sangat berbaloi dan pasti berpuashati dengan hasilnya nanti...

Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp/WeChat : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...