Muka Berseri Dengan Vitamin Shaklee

12:09:00 pm

Hai..

Nak share feedback dari customer Eina yang mengamalkan Vita C Plus, Vita E Complex & GLA Complex untuk masalah kulitnya..

Sebelum ni memang kena pakai bedak banyak-banyak sebab nak tutup cela kat muka la kan...antara masalahnya...
- Kulit berminyak
- Banyak jerawat pasir kat dahi..

Selepas beberapa minggu amalkan ketiga-tiga vitamin ni..dah tak perlu pakai bedak just pakai krim jer..itu pun sikit...then, kulit pun dah tak berminyak..jerawat pasir pun dah kurang..Alhamdulillah...
 

Thanks my dear customer :)

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.




"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nak cantik, haruslah bermula dari dalam...yang penting sabar, konsisten bersama pengambilan air yang mencukupi...Eina share sedikit petua untuk kekal muda untuk anda..

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.


--------------------------------------------------------------------

Petua kekal muda dengan pengambilan vitamin

Kandungan vitamin yang terdapat di dalam sayur-sayuran misalnya dapat membantu melindungi dan memperbaiki sel-sel tubuh untuk awet muda. Justeru, pastikan anda memasukkan sekali buah dan sayur sekurang-kurangnya tiga kali sehari.

Contohnya, pilih buah yang kaya dengan serat dan vitamin A, C dan E untuk mendapatkan kulit yang sihat dan awet muda. Manakala Vitamin C yang terdapat di dalam jambu batu, strawberi mahupun brokoli dikatakan dapat membantu untuk antioksida.


Bagi anda yang tak mampu nak makan atau tak berapa suka makan sayur-sayuran dan buah-buahan dengan banyak..bolehlah amalkan suplemen sebagai sumber vitamin anda.. 

Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp/WeChat : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews