Thursday, 24 April 2014

Set Hamil Shaklee - Beza Memang Berbeza dengan Vitamin Shaklee

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, masih diberi peluang bernafas hari ini. Selamat pagi semua..dah breakfast? jangan abaikan breakfast tau...kalau memang selalu tinggal breakfast...meh breakfast dengan Mighty Triple Gems...haaaa tau tak apa yang ada dalam Mighty Triple Gems tu...ada Performance Drink sebagai penghilang dahaga dan menyokong tahap hidrasi. Ia juga mengekalkan tenaga dan meningkatkan stamina...so, memang sesuai sebagai permulaan hari anda. Dalam set Mighty Triple Gems ni juga ada ESP & Mealshakes. Seperti semua dah tahu, ESP merupakan protein soya yang mampu menahan rasa lapar dan juga menyediakan tenaga berkekalan. Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol. Mealshakes juga sesuai untuk semua peringkat umur yang boleh disediakan pada bila-bila masa. Ia juga menyediakan protein yang baik dengan vitamin dan mineral tambahan.

Mighty Triple Gems ni, memang Eina amalkan setiap hari...Alhamdulillah ia beri tenaga pada Eina sepanjang hari dan mengenyangkan....sangat sesuai & this is the best untuk persediaan berpuasa nanti...tapi sejak2 pregnant ni...sarapan pagi bertahan sampai pukul 11 jer...lepas tu dah start lapar semula...hehhe.....

Ok, vitamin selepas sarapan jangan lupa plak...Vitalea, B-Complex & Vita C Plus...haaaa...ketiga-tiga vitamin ni pun bantu beri tenaga...and of coz la banyak manfaat untuk kesihatan kan...

Eina nak share pengalaman ibu mengandung yang amalkan vitamin-vitamin Shaklee sepanjang beliau mengandung kali ni..diakui sendiri oleh beliau, terdapat banyak perbezaan bila amalkan vitamin Shaklee sepanjang mengandung kali ni...cuba sendiri baru tahu tau..macam Eina la...memang terasa berbeza pregnant kali ni dengan yang dulu..walaupun letih...tapi still ada tenaga, Alhamdulillah so far sihat...

Jemput baca testimoni pengguna yang mengamalkan cadangan set untuk ibu hamil ni...

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Credit: mama-iloveu.blogspot.com

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Antara kesan dan perbezaan yang beliau rasa ialah

1. Berat badan naik terkawal (ya betul tu..sama la Eina..rasa makan banyak dah...hihi)
2. Muka tak nampak kembang sangat (aah..nampak cergas dan ceria...)
3. Tiada lagi "simpul mengkarung" (ermm..yang ni pun Eina penah kena masa pregnant dulu...kali ni, Alhamdulillah so far tak ada..yes kali ni Eina memang tak minum susu, bergantung pada Ostematrix jer sebagai sumber kalsium)
4. Muka nampak berseri-seri, nampak glowing (ahakss..ada gak orang tegur Eina mcm ni..hihi perasan gak la kejap...)

Ada tak yang tengah hamil sekarang? Nak cuba suplemen Shaklee...jangan segan-segan hubungi Eina yer...Eina terangkan apa suplemen yang sesuai dan mengikut bajet anda. Anda sihat..InsyaAllah anak yang bakal lahir juga sihat.


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
 
Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp/WeChat : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...