Tuesday, 3 June 2014

Jerawat Hilang, Kulit Lembab dengan Vitamin-Vitamin Cantik Shaklee

Eina suka tengok orang-orang yang berkulit cantik...licin..gebu...hehe. Eina sendiri sebenarnya obsessed dengan kulit cantik...kalau dulu selalu dan rajin ikut macam-macam petua nak kulit cantik, tapi sejak kenal Shaklee....Eina just amalkan vitamin Shaklee jer untuk dapatkan hasil yang sangat best, sebab dengan pengambilan vitamin Shaklee ni...ia akan baiki struktur kulit kita bermula dari dalam...vitamin Shaklee akan buang segala toksin-toksin dalam badan kita..yang menyebabkan pelbagai masalah pada kulit...tambahan lagi Shaklee ni vitamin yang dihasilkan dari sumber semulajadi...bukan kulit jer cantik...InsyaAllah sihat pun dapat :)

Jom kita baca perkongsian dari mereka-mereka yang happy dan puas hati dengan pengamalan vitamin-vitamin cantik ni..heeee... :D

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Adik kita ni consume GLA, Vitamin C & Vitamin E untuk baiki struktur kulitnya yang banyak jerawat pasir, terutamanya di bahagian dahi. Di akui sendiri oleh yang empunya badan, selepas amalkan vitamin-vitamin ini...muka dah tak ada jerawat pasir dah. Tak perlu pakai foundation nak tutup jerawat tu...tak perlu lagi bersolek tebal semata-mata nak tutup jerawat pasir tu...just pakai bedak tabur jer. Fungsi GLA Complex pula, selain untuk kulit ia juga baik untuk memperbaiki hormon. Kesannya..kitaran period adik kita ni dah ok katanya. 

Alhamdulillah...tapi ingat yer..pengambilan haruslah konsisten dan perlukan kesabaran yang tinggi. Pengambilan air yang mencukupi juga memainkan peranan penting bagi mendapatkan kulit cantik. 

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
********************************
 
Ok..ada lagi satu perkongsian dari pengguna tegar vitamin cantik iaitu Vitamin E. Seronok baca perkongsian dari Kak Pia ni...lagi-lagi bab kulit cantik... ;)

Pengalaman Sofia dan Bella bersama vitamin E -

Muka Sofia jenis kering. Bila makan vitamin E ni sebelum tidur, bangun pagi terasa muka sangat moist. Bukan berminyak dan tidak pula kering seperti selalu. Jerawat pun dah jarang hinggap. Bila pakai bedak di muka dah tak nampak peta akibat kulit kering.

Bella pun suka vitamin E. Sofia pecahkan capsule dan sapu kat parut-parut Bella. Budak sedang nak membesar. Pasti banyak kesan bercalar di kaki dan kadang-kadang di tangan. Bella tak pula marah bila disapukan vitamin E selepas mandi. Dia tolong sapu adalah!

Sebotol vitamin E boleh tahan untuk penggunaan selama 4 bulan. Ni dah berkongsi dengan Bella, dalam 2 bulan lebih dah habis.
 

Credit to : Kak Tengku Sofia S Aziz

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"
 
********************************
Dari kulit muka kering, after consume Vitamin E..terasa muka moist jer, tak berminyak, jerawat pun dah jarang timbul...Kak Pia pun ada apply pada anaknya Bella, just sapu vitamin E tu pada kesan-kesan parut, lama-lama kelamaan kesan parut akan pudar. So, kalau anak anda banyak parut..terutama di kaki dan tangan...bolehlah sapu Vitamin E ni...jangan bagi makan pula yer..hehhe...
 

Pilihlah vitamin Shaklee untuk cantik secara semulajadi ;)

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp/WeChat : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...