Monday, 24 November 2014

Badan Mengecil dan Ringan Selepas Seminggu

Hai, Eina nak hidangkan korang testi yang sangat best Eina dapat dari customer Eina sendiri. Ada sesiapa nak diet, boleh baca sampai habis yer 😊

Sis Rina baru ambil seminggu "Shape Up Set". Alhamdulillah, perubahan yang sangat positif & dia sangat suka dengan perubahan yang dialaminya. 

"Seronok je dengan Shaklee hehehe ...
Badan pun dah ringan"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. 


Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Best kan bila kita dapat capai apa yang kita usahakan selama ni. Terutama bagi mereka yang berusaha turunkan berat badan.

Selain badan terasa ringan, Sis Rina juga berkongsi perubahan lain. Jom baca.

✔️ Makan sikit pun dah kenyang >> maknanya selera makan kita terkawal
✔️ Keseluruhan badan mengecil, bukan setakat di perut >> ini dinamakan "inch loss" 
✔️ Perut dah kempis, muka pun nampak kecil
✔️ Pakaian pun dah longgar
✔️ Berat turun 3kg >> baru seminggu tau


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. 


Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Formula paling penting, KONSISTEN dan ambil AIR secukupnya. Perubahan bergantung pada individu juga yer, setiap orang berlainan kesannya. 

Vitamin yang dicadangkan untuk "Shape Up Set" ini terdiri daripada Herblax, Lecithin, Cinch Shake & Cinch Energy Tea Mix. Next entry nanti Eina akan ceritakan sepenuhnya "Shape Up Set" ni ok. 

Note: Thanks dear Sis Rina, share testi ni 😉✌️

Nak cuba "Shape Up Set" ni, boleh cari Eina yer. 

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...