Thursday, 5 February 2015

Kulit Halus Gebu dengan Vitamin Cantik Shaklee

Assalamualaikum semua, harap semua sihat jer yer. Eina nak share testimoni pengamal vitamin-vitamin cantik yang superb dengan korang.

Antara vitamin yang dikategori dalam vitamin cantik ialah Vitamin C, Vitamin E, B-Complex, ESP dan Vivix.

Jom tengok satu-satu :)

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual


"Disclaimer: Results may vary based on the individual


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu.

Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

~~~

Mostly wajah asal nampak gelap, kusam, berjerawat, berparut, tona kulit tak sekata dan macam-macam lagi kan. Tapi selepas pengambilan vitamin-vitamin cantik secara konsisten, semua masalah tu tak ada, hilang. Wajah bertukar menjadi bertambah cerah berseri semuanya. Alhamdulillah :)

Ada yang merasa kesan dengan sangat cepat iaitu seawal 2 hari. Wowww memang mengujakan. Bukan setakat kulit je jadi cantik. Badan pun akan rasa sihat. 

Jadi, kalau korang ada masalah jerawat hingga meninggalkan parut-parut degil, yang menyebabkan kulit korang kusam dan tona tak sekata, boleh la cuba vitamin-vitamin cantik mengikut bajet korang seperti di bawah


Nanti eina akan cerita fungsi-fungsi setiap satu set ini. Atau boleh baca kat sini dulu ok. Nak konsultasi dari Eina, boleh hubungi Eina terus ok. 

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...