Wednesday, 11 February 2015

Wow!!! Berjaya Turun 30kg

Korang ada masalah seperti di bawah ni tak?
✅ Berat badan berlebihan
✅ Masalah perut buncit
✅ Banyak spare tyre sana sini

Bila ada kesemua masalah kat atas, apa korang rasa? Malu? Cepat letih? Kurang yakin? Tak cantik? Eina nak share testimoni Dila kat korang yang ambil Set Kurus yang sangat power. Hehe

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.



"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

"Dulu walaupun usia belasan tahun dan 20tahun terasa seperti nampak tua dari usia. Perasaan tu memang niat sangat nak nampak kurus, bila tengok orang lain kurus mesti terasa sedih sangat kenapa aku tak macam dia..nak kurus..nak sangat :(. Semua tu tak mustahilkan jika bersungguh-sungguh. Akhirnya bila saya berjaya turunkan berat badan, tidak disangka-sangka usia tua saya nampak awet muda terasa seperti remaja. Macam anak dara kan?

Dulu dila badan memang gemuk, kulit pun gelap kerana kesan toksik banyak kulit dila jadi hitam. Toksin keluar ikut kulit, perut buncit berlipar-lipat. Alhamdulillah sejak temui set kurus Shaklee, semua masalah dila selesai dengan sekelip mata." - Dila

Apa rahsia Dila?

Dila turun sebanyak 30kg hanya dengan pengambilan Lecithin, Omegaguard & Herblax sahaja. Wowww 30kg tu. Sis Dila ambil masa 4 bulan untuk dapat bentuk badan yg comey lotey tu. Yg penting konsisten & pengambilan air secukupnya. 

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


~~~~~
Kenapa korang kena cuba set kurus yang superb ni? Sebab
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Tiada bahan kimia
✔️ Tidak bertoksik
✔️ Mesra alam
✔️ 100% natural/semulajadi
✔️ Produk ini berdaftar dengan KKM
✔️ Dijamin HALAL dari ISA yang diiktiraf oleh JAKIM
.

✅ Ia dijamin selamat dengan lebih 100,000 ujian kualiti setahun
✅ Ia dijamin berkesan dengan lebih 100 terbitan saintifik bertulis
✅ Ia mesra alam kerana ia tidak bertoksik, bahan-bahan yang selamat untuk anda, rumah anda, dan juga bumi
.
~~~~~
Ok bagaimana ia berfungsi menurunkan berat badan?
.
Lecithin
✔️ Menghalang akumulasi lemak dan kolesterol tidak baik
✔️ Menghalang Obesiti
✔️ Memecah dan membakar lemak
.
Omegaguard
✔️ Omegaguard mengandungi Asid Lemak Omega-3 yang memberikan kesan positif pada metabolisme dan keupayaan badan untuk membakar lemak. 
✔️ Omegaguard juga boleh mengawal selera makan dan mampu menahan rasa lapar.
.
Herblax
✔️ Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi tubuh badan
✔️ Membuang toksin dalam badan
✔️ Sebagai agen detox
~~~~~
.
Haaa, masih ragu nak cuba set kurus Shaklee ni? Kalau nak dapat bentuk badan comey dan berseri macam Dila ni, meh la cuba Set Kurus Superb ni ;)


~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...