Friday, 20 March 2015

Protein ESP Asas Kulit Cantik

Eina nak share dengan korang testimoni kulit cantik dari pengguna tegar ESP. ESP sangat best dan lain dari yang lain tau sebab ESP merupakan sumber protein yang terbaik untuk dapatkan kulit yang cantik.

Protein adalah makanan asas kepada sel-sel badan, jadi apabila sel-sel ini sihat, penyerapan zat dan nutrien akan menjadi lebih mudah. Protein sangat penting dalam penghasilan sel baru. Tubuh badan kita sangat memerlukan protein. Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. 

Ok jom kita lihat ya

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

ESP membantu merangsang regenerasi kulit dan otot. Ia juga memulihkan tisu-tisu kulit sambil mengurangkan kedutan tau. Sebab #ESP juga anti-penuaan yang mampu mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekaligus menghilangkan parut. So kulit korang akan halus & gebu ok. Wowww 💃

*******************************************************

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

#ESP_Protein_Soya_Non_GMO_Berkualiti_Tinggi boleh bantu korang #kurus juga tau. Betul, ramai dah cuba dan ramai juga percaya. Ambil #ESP akan buat kita rasa kenyang lebih lama dan bertenaga. Jadi kalau korang tak ambil makanan berat sekalipun, still ada tenaga yang superb.

Bab tenaga tu, Eina sendiri akui. Memang betul #espshaklee bagi kita tenaga dan memang mengenyangkan. Bukan kulit jer boleh jadi cantik, dapat bonus badan kurus cantik lagi.

Fungsi #protein #ESP juga bantu membina otot. Jadi bila dah kurus, tak ada la tinggal bentuk badan yang gelebeh2 tu. Sure bentuk badan cantik. Walaupun anak dah berderet, tapi korang tetap nampak macam anak dara tau.

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


*******************************************************

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Selain baik untuk kesihatan, kecantikan, turun berat badan, #espshaklee juga membantu penyusuan ibu-ibu. Ia membantu penghasilan susu ibu dengan lebih banyak. Susu yang terhasil dari ibu menyusu yang minum #ESP ini akan lebih pekat dan berkualiti. Juga akan menjadikan baby korang cepat kenyang tau. Kalau kulit korang jadi cerah dan gebu, baby korang yang menyusu juga akan dapat kesan kulit cerah dan gebu.

#ESP_Protein_Soya_Non_GMO_Berkualiti_Tinggi juga boleh diamalkan semasa mengandung seterusnya semasa berpantang dan menyusu. InsyaAllah ibu dan baby akan sama2 dapat khasiatnya.

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


*******************************************************

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

DULU kulit kusam & kering
DULU pakai lotion berkodi2
.
SEKARANG
➡️ kulit gebu tanpa lotion
➡️ kulit muka tak kusam walaupun tanpa mekap
➡️ dark circles berkurang
➡️ kulit muka jarang berminyak
.
Korang HARUS cuba #vitamincantiksuperb ni, memang #best sangat. Jimat dan tahan lama. Sihat dalam, cantik luar. Tak perlu pakai mekap tebal2. Hasil berShaklee korang akan nampak #naturalbeauty

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


*******************************************************

Korang yang belum cuba tu, HARUS cuba sekarang tau. Semua khasiat ada dalam ESP, banyak sangat manfaatnya. Ok, nak order SMS/Whatsapp Eina ya.

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...