Friday, 20 March 2015

Tawaran Hebat Bulan Mac 2015

Assalamualaikum semua. Maaflah ya, cuma tinggal beberapa hari sahaja lagi bulan Mac ni kan. Eina lambat inform semua tentang promo bulan Mac 2015 ni. Rasanya semua dah pun sedia maklum ESP merupakan item promo untuk bulan ni kan. Selain ESP, Shaklee juga menawarkan item Zinc Complex dan Vitalea for Children untuk promo bulan ni juga. 



ESP merupakan produk paling HOT ya, kenapa? 

✔️ ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.
✔️ ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.
✔️ ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.
✔️ ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
✔️ ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,
✔️ ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
✔️ ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

So korang, jangan lepaskan peluang grab ESP masa promo ni tau. Untung berganda-ganda. Paling best, kalau korang beli 6tong ESP, korang akan dapat

1⃣ 1 tong ESP yang bernilai RM150
2⃣ Keahlian secara PERCUMA seumur hidup bernilai RM65
3⃣ Cash rebate sebanyak RM30++

Haaa, best ke best :)

Ok, Zinc juga penting untuk kesihatan kita ya. Secara umumnya, Zinc Complex sangat sinonim dengan kaum lelaki. Banyak khasiat zinc pada kesihatan lelaki. Tapi kaum perempuan juga boleh ambil ya.


Zink ialah mineral penting yang terkandung dalam setiap sel tubuh kita. Ia mengaktifkan tindakan hampir100 jenis enzim, iaitu bahan-bahan pencetus tindak balas biokimia dalam tubuh anda. 


Zink Complex Shaklee membekalkan zink, bahan utama untuk kesihatan yang sempurna dan amat diperlukan untuk metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zinc Complex juga merupakan sumber kalsium yang berkualiti untuk kesihatan keseluruhan badan anda.


Ok, jom kita lihat kelebihan Multivitamin untuk kanak-kanak pula. ;)


Antara keistimewaan Vitalea for Children ini adalah

✔️ Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral untuk keperluan kanak-kanak

✔️ Multivitamin untuk kanak-kanak yang mempunyai 100% vitamin C,D dan E dengan tambahan 8 jenis vitamin B

✔️ Mengandungi 100mg kalsium, magnesium, zinc dan lebih

✔️ Merupakan pemanis semulajadi dengan xylitol, di mana ia tidak menyebabkan kaviti

✔️ Tanpa gluten dan mempunyai rasa anggur yang sedap serta semulajadi

✔️ Tiada pemanis dan perasa tiruan atau pengawet tambahan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oh ya, ada lagi satu pengumuman.


To all my dearest Shaklee customers 

As you're aware, effective 1st April 2015, the Goods and Service Tax (GST) at the current prescribed rate of 6% will be charged on the Shaklee products 



Jadi korang pengamal tegar Vitamin #Shaklee disarankan ambil peluang untuk beli dan simpan stok korang bulan ni ya. Harga jauh berbeza ok. 

Cthnya ESP
Harga pasaran sekarang RM150
Start 1st April, harga pasaran dah jadi RM159

Bulan ni promo #ESP kan. So cepat-cepat simpan stok korang. Boleh pilih nak ambil promo yang mana satu.
#Buy6Free1 atau #Buy2Less5%

Selagi boleh berjimat, kita jimat dari sekarang ok. Bukan ESP je naik harga tau, semua produk #Shaklee ok. 

Nak order atau nak konsultasi best, hubungi Eina sekarang. 

~~~~~

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...