Thursday, 18 June 2015

Salam Ramadhan Al-Mubarak



"Barangsiapa yang mengerjakan puasa di bulan Ramadhan dengan penuh keimanan kepada Allah dan benar-benar mengharapkan keampunan, nescaya Allah akan mengampunkan dosa-dosanya yang telah lalu" - Riwayat Bukhari dan Muslim 

Sempena bulan Ramadhan ni Eina nak mohon ampun dan maaf kepada semua sahabat dan juga kenalan Eina ya. Jika ada salah silap, terkasar bahasa, terlanjur bicara minta maaf banyak-banyak ya. #KosongKosong :)

Alhamdulillah selesai bersahur hari pertama bulan Ramadhan. ☺️

Waktu sahur, Eina memang wajib makan nasi. Makan sesenduk pun dah ok. Asalkan ada nasi. Lauk tak kisah, ikan bilis goreng pun jadi. Hehe

Lepas tu Eina topup dengan vitamin penambah tenaga sebagai bekalan hingga berbuka. First memang Wajib #MightyTripleGems iaitu campuran #ESP + #Mealshake + #Performance Drink, pagi ni Eina tambah 1 sachet #Collagen. Nak cantik raya nanti kan. 😁 Mighty Triple Gems merupakan minuman penambah tenaga, ia juga bantu kurangkan rasa haus & lapar semasa berpuasa. In Shaa Allah


Selain tu, Eina juga amalkan vitamin tiga sekawan, #Vitalea, #BComplex & #VitaminC untuk penuhi nutrisi dalam badan juga sebagai penambah tenaga supaya kekal cergas seharian berpuasa.

In Shaa Allah, semoga kita semua dapat melaksanakan ibadah puasa dengan sempurna dan penuh keinsafan. 😊

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...