Monday, 14 September 2015

Jom Beli Domain Murah

Assalamualaikum

Rasa excited sebab blog ini dah bertukar kepada www.vitaminkesihatansejagat.com (semua tengok address bar ya, hehe).

Yang paling best, Eina dapat beli harga domain dengan harga RM3.92 sahaja untuk 1 Tahun. Haaa, murah ke murah? hihi

Tak percaya? Boleh klik link di bawah ya.

https://my.godaddy.com/

Di GoDaddy bukan sahaja boleh beli domain, boleh build website juga tau. Boleh tengok di website GoDaddy ya.

Ok, macam mana cara nak beli dengan harga murah, boleh refer cara beli domain di sini

Dah berjaya beli domain dengan harga murah, boleh refer cara tukar domain di sini

Eina baru jer beli tadi, tak sampai 24 jam dah bertukar. Murah dan mudah dengan GoDaddy. :)

Good luck!

~~~~~

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

2 comments:

  1. Wah murah sgt tu... saya blm ada plan lagi nak tukar ke .com... insyaAllah one fine day...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...