Thursday, 17 September 2015

Takkanlah Tak Jatuh Cinta dengan ESP Lagi Kan.


Semua suka kulit putih gebu kan? Tak perlu rawatan mahal, ESP boleh bantu.

Jom baca #shakleeeffect yang dirasai oleh Marissa & Aya Suria

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

"Saya dlu start kenal Shaklee sebab makan full breastfeeding set. Mulanya memang utk tujuan breastfeeding, nak ada tenaga dan nak susu banyak... Saya dari sebelum kawen lg memang ada masalah kulit yang teruk. Selalu naik jerawat kat area pipi dan dagu.. pastu jerawat tu xnak reda, so nampak la seketul jerawat tempek kat muka. Sebelum jadi SID xtahu pon ESP ni boleh buat muka kita cantik dan gebu.. lepas dah jadi SID baru buat research sendiri dan tau apa fungsi ESP ni.. Memang nampak sangat beza pada muka saya, kulit dah makin gebu, jerawat pon xde, kalau ada pon time period dan lepas bbrp hari dah surut jerawat tanpa bekas. Camana la xjatuh cinta dengan ESP  ni? 1 tong memberi EFFECT yang sangat banyak. Boleh buat badan bertenaga, susu badan meriah dan kulit pon cantek!!" - Marissa


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

"Pengalaman saya dengan ESP. Starting diet dengan ESP. mengenyangkan dan beri energy even kita control mkn. after 1 month sy bertukar ke cinch.shake utk turunkan berat dengan lbih cpat  tp esp tetap pilhan hati untuk pelihara kulit saya. even minum jarang2 now semakin cerah kan..hihihi" - Aya Suria

Ambil ESP dengan konsisten, bukan sahaja mengenyangkan dan beri tenaga, badan maintain kurus, kulit pun cantik dan cerah. Alhamdulillah, rugi tak cuba ESP yang sangat best ini.

Apa tunggu lagi, nak rasa kesan macam Marissa dan juga Aya Suria, grab ESP yang sedang promosi sepanjang bulan ini. Boleh dapat Free Membership & Cash Rebate tau. Baca Sini

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...