Thursday, 17 September 2015

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies


Jom kawan-kawan join giveaway dari Anies ni. Boleh dapat hadiah tudung Aidijuma tau. Bestnya, sebab Eina tak pernah ada koleksi tudung Aidijuma ni. Hehe. Mana tau rezeki dari join giveaway Anies ni kan. InshaaAllah.

Kalau nak join, klik banner kat bawah ni ya.

http://aniesandyou.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

Eina nak share pengalaman seronok ada anak perempuan, sebab boleh pakaikan macam-macam aksesori yang cantik-cantik. Antara aksesori yang banyak Eina buat koleksi ialah headband dan cekak rambut, tapi Mia tak suka nak pakai. Pakai sekejap je, lepas tu dibuangnya. Kita nk buat tocang pun tak dapat, confirm dia cabut. Huhu sabar je la. 

Hari tu ada beli tudung untuk Mia, kiranya ini tudung pertama dia la. Saja, suka tengok budak-budak perempuan pakai tudung, comel je kan. Teringin juga nak pakaikan kat Mia, walaupun akhirnya Mia for sure akan buang, tapi beli juga. Dia suka bila kita puji, comelnya, cantiknya. Dia akan tunjuk dengan semua orang yang ada, lepas semua dah puji, dia pun bukak la. Memang tak lama. Hihi takpe, nanti dah besar Mia faham la tu kan.

Comel tak? Hehe

T.kasih :)

5 comments:

  1. Untung la dh ada ank pmpuan....hahaha...ni la sindrom kami mak2 yg ada ank laki...klau boleh nk gak pkaikn tudung kt anak laki tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dapat sepasang. Rezeki Allah bagi. Syukur dpt merasa ada anak lelaki & perempuan. :)

      Delete
  2. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...