Dapat 'Toy' Baru, Yeahhhh

11:00:00 am

Dah lama tak update blog, bz sungguh (padahal alasan je tu, haha). Salah satu sebab lama tak update blog ialah laptop kesayangan yg banyak berbakti selama lebih 10 tahun sudah tidak bernyawa lagi. Huuuu sedihhh. :(

Bateri memang dah lama tak boleh guna dah, just sambung terus ke plug untuk on laptop tu. Mungkin dah sampai masanya, tetiba terbau hangit masa nak bukak 2 minggu lalu. Terus tak boleh nak on. Banyak jasa laptop Toshiba tu, asalnya dari suami bertukar tuan kepada Eina hinggalah hujung nyawanya.

Puas juga survey jenama dengan harga yg berpatutan untuk menggantikan yg sudah tiada. Dan setelah tanya pendapat yang lebih pakar, harganya juga saya mampu milik. Inilah 'toy' baru Eina, jenama 'snsv' hehhe. 

ASUS pilihan hati, dengan spesifikasi biasa sahaja untuk Eina sebagai WAHM. Paling terharu, Eina beli 'toy' baru ni dengan hasil bonus Shaklee Eina. :)


Alhamdulillah, Syukur dapat berblog semula. Semoga dapat berbakti dengan cemerlang, gemilang dan terbilang. Haha

Ok, jumpa next entry (tengah cari mood & idea untuk aktif berblog semula) hehe.

Nak order Shaklee? Hubungi Eina ya

~~~
Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ Instagram : @kulit_cantik_halus_gebu
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews