Sambutan Harijadi Qaireen di Putrajaya

11:04:00 pm

Ini cerita semalam. Alhamdulillah berkesempatan ke rumah cousin Eina di Putrajaya untuk celebrate birthday anaknya Lil Princess Qaireen Iman yg pertama. 

Ternganga layan Frozen, hehe

Sekejap jer dah besar anak buah maklong ni. Happy Birthday Qaireen. Semoga panjang umur, membesar dengan sihat dan semoga jadi anak yg solehah ya sayang. Makan banyak tau sayang, besar macam kakak Mia. Hehe 

Kakak Mia dah ngantuk tu :)
Panjang umur kita jumpa lagi ya. Muahhh Qaireen

Nak order Shaklee? Hubungi Eina ya


~~~
Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ Instagram : @kulit_cantik_halus_gebu
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews