Saturday, 17 October 2015

Segmen Blogwalking Hanis Masturina




Assalamualaikum

Selalunya join giveaway, kali ni Eina join Segmen Blogwalking Hanis Masturina.

InshaaAllah, semoga bertambah kenalan blogger dengan mengeratkan lagi silaturrahim antara blogger. 

Eina tag korang bertiga ya Tengku Sofiaeliyanaramly & Puan Wawa

Jom join, mudah jer, ikut step di bawah ini ya. :)

Step 1 : Follow Blog Hanis Masturina dan PDK Rumah Kaseh

Step 2 : Add Google+ (klik di sidebar)

Step 3 : Buat satu entri bertajuk " Segmen Blogwalking Hanis Masturina " dan backlink kan banner diatas ke entri INI 

Step 4 : Tag 3 orang rakan blogger (pastikan diorang tahu)

Step 5 : Paste kan link entri korang di ruangan komen post INI (bukan di shoutbox!)

Step 6 : DONE ! hanya tunggu bila Hanis keluarkan senarai peserta dan korang bolehlah blogwalking ! =)  

Boleh klik banner ya. Terima kasih

8 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join =) Mohon follow peserta lain ye http://hanismasturina.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html Tq=)

    ReplyDelete
  2. Selamat petang singgah datang balas kunjungan

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    #34

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Salam ukhuwah dari saya, datang dari segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  5. Balas ziarah. last day segmen.

    Blogwalking here dari segmen yang sama :)

    http://mujahidsiswa.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...