Sesi Melepas Rindu Bersama Kawan Sekolah

11:02:00 am

Cuti Raya Haji yang lepas, Eina berkesempatan berkumpul dgn beberapa kawan masa sekolah. Perancangan awalnya, nak buat reunion kecil jer, sambil buat potluck. Tapi ramai yang tak dapat join, sebab ada hal peribadi masing2. 

Jadi, kami rancang jumpa di rumah penyelia asrama kami iaitu cikgu kami sendiri, Cikgu Hakkam. Alhamdulillah, walaupun last minute punya plan, dapat juga jumpa. Terubat sikit rindu nak jumpa kawan-kawan. Tapi tak ramai cuma kami berempat sahaja.


Masing-masing dah berkeluarga, maklumlah dah 17 tahun tinggalkan alam persekolahan. Anak-anak cikgu pun dah besar2, yg sulung dah 21thn tu. Wahhh terasa diri ini 'berusia' hehhe. Eh tapi still maintain 'comey' ok (bluwekkkk, haha).

Rasa seronok sangat dapat jumpa. Macam-macam cerita zaman sekolah keluar tau. Walaupun tak ramai dan sekejap, tapi riuh rumah Cikgu kami kerjakan dengan kerenah anak-anak. Hehe


Dah puas makan, sembang memang tak puas la kan. Sedar2 jer hari dah petang. Next time kita buat reunion lagi ya, make sure ramai yang boleh join nanti. Rindu dgn korang semua. Sebelum balik, kita 'wefie' bersama Cikgu Hakkam & Kak Aisyah sebagai kenangan.


T.kasih Cikgu Hakkam & Kak Aisyah kerana menerima kunjungan kami. Sedap akak masak, nak tambah malu. Haha. InshaaAllah ada masa panjang umur, kita jumpa lagi.

~ Eina ~
Kelas 5 Pintar 1998
SMKSK, Pontian, Johor

You Might Also Like

4 comments

  1. something 4 you here:

    http://aniesandyou.blogspot.my/2015/10/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies-and.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Anies, pilih blog Eina :)

      Alhamdulillah syukur

      Delete
  2. waaa..kte suka reunion..hehe..

    http://mamadasuki.blogspot.my/2015/10/giveaway-by-mamad-darwish-is-one.html


    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh lama kita x join reunion.

      Nnt kita join GA yat ya. Tq

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews