Thursday, 19 November 2015

Kulit Cantik Sempurna dengan Nutriwhite

Assalamualaikum. Hai semua si cantik manis. Eina nak share produk penjagaan kulit muka daripada sumber semulajadi yang sangat sempurna untuk kulit cantik.


Siapa sini suka tukar-tukar produk, kita geng. Hehe. Tapi itu dulu, sekarang Eina memang dah jatuh cinta terduduk dengan Nutriwhite Shaklee. Tak nak tukar dah. :)

Bagi anda yang mempunyai jenis kulit kombinasi atau jenis kulit agak kering. Eina sarankan set Nutriwhite ini. Kalau jenis kulit normal pun boleh. Apa kelainan dan keistimewaan Nutriwhite yang perlu anda tahu ialah

#1 Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
#2 Selama 3 tahun untuk pembangunan produk
#3 Pemilihan bahan aktif dan mentah. Diperoleh di 16 buah negara
#4 Ujian yang menyeluruh
#5 Unik, pengwujudan ekslusif pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan
#6 Ramuan gabungan yang optimum
#7 Selamat dan berkesan
#8 Vitamin C derivatif (ascorbyl/glucoside) ramuan selamat dan terbukti yang digunakan dalam formula kami untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder
#9 Patent-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrient botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya.

Terdapat 16 ramuan botani yang mujarab digunakan untuk menghasilkan produk Nutriwhite ini. Shaklee menjelajah seluruh dunia bagi mencari nutrient yang paling tulen dan herba paling berkuasa untuk Nutriwhite.


Bearberry - meringankan firma, melegakan dan mengurangkan keradangan
Strawberi - Mencerah dan pigmentasi
Mulberi - Mencegah kerosakan matahri dan melembap
Scullcap - meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
Pokok Bic - meringankan, meningkatkan proses semulajadi & melegakan kulit
Kacang Soya - Mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok


Aloe Vera - melegakan, melembapkan & keradangan
Rosemary - mengetatkan, merangsangkan & mengurangkan keradangan
Mountain Arnica - mengurangkan keradangan dengan flavones
Peony - mencerahkan, melembapkan & mengurangkan keradangan
Kudzu - menegang & mengurangkan keradangan dengan isoflavone


Linden - menyuburkan & menghidrat di peringkat dalam
Marshmallow - melembapkan dengan tanin
Rumpai Laut - mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
Alga Hijau - menyahtoksin & melembapkan
Cat's Clow - menegangkan & menyegarkan dengan cotechin

~~~
Wahhhh, ramuannya memang istimewa kan. Ok next entry nanti Eina akan share fungsi setiap produk dan bagaimana Nutriwhite ini bekerja untuk kulit cantik sempurna. See ya :)

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...