Friday, 27 November 2015

Tak Perlu Suntik Untuk Cantik


✔️ 3 HARI LAGI!!! ✔️

✔️ Cepatt, dapatkan Vitamin C korang sementara masih promo ni.

✔️ Diskaun 5% untuk 2 botol Vitamin C

❤️ Salah satu vitamin untuk kulit cantik ialah Vitamin C. Nak kesan superb, harus cuba Vitamin C Shaklee ni tau.

✔️ 1 tablet Vitamin C Shaklee = 7 biji buah Oren

✅ Vitamin C Shaklee dapat merangsang pembentukan kolagen.
✅ Vitamin C Shaklee mampu mengurangkan kedutan
✅ Vitamin C Shaklee menghalang otot menjadi lembik.
✅ Vitamin C Shaklee dapat membantu melambatkan penuaan
✅ Vitamin C Shaklee menyekat pembentukan pigmen.
✅ Vitamin C Shaklee mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar.
✅ Vitamin C Shaklee membantu menguatkan imun sistem

Kuncinya konsisten & minum air 2-3L sehari. Hasilnya sangat #awesome. Jom sihat & cantik secara semulajadi

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Ada nampak perbezaan tak? ;)

Eina start consume Vitamin C Shaklee pada tahun 2013. Masa tu, memang fenomena betul, sampaikan ada yang rebrand Vitamin C Shaklee ni tau. Sebab manfaatnya bukan setakat untuk kulit jer, tapi ia bertindak secara menyeluruh. 

Vitamin C Shaklee ini juga, satu-satunya vitamin C yang dilepaskan secara berperingkat iaitu "sustained release" bermaksud ia dilepaskan secara perlahan-lahan mengikut keperluan tubuh badan kita. Ianya sangat bagus, kerana tubuh badan kita tidak boleh menyimpan vitamin C, ia bersifat larut air dan mudah terhapus. Dengan perlepasan berperingkat selama 12 jam, ia dapat memastikan tubuh kita mendapat vitamin C yang berterusan.

Selain Vitamin C Shaklee, Eina juga consume ESP & Vitamin E untuk kesihatan & kecantikan kulit Eina. ESP mengandungi sumber protein yang berkualiti bagi membantu mengekalkan kulit muda berseri, mencerahkan kulit juga memulihkan struktur kulit. Ia juga bantu regenerasi kulit dan otot serta menganjalkan kulit

Eina consume Vitamin E untuk hilangkan kesan-kesan 'chicken pox'. Alhamdulillah, semakin kurang dan ada yang dah hilang kesannya. Kadang-kadang Vit E tu eina buat masker sebelum tidur, memang best, kulit rasa moist jer. Vitamin E juga dapat memudarkan kesan-kesan parut luka juga tau. Vitamin E buat kulit Eina dah tak kering lagi, muka pun dah tak berminyak, smooth jer. Yang paling best, masker Vitamin E ni juga bantu hilangkan kesan lebam bawah mata.

Haaa best ke best? Apa lagi hubungi Eina sekarang ya.

Oh ya, hari ni merupakan hari terakhir untuk join Giveaway. Terima kasih atas sokongan :)

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...