Tuesday, 29 December 2015

Aku Tanya Apa Kabar?

Assalamualaikum semua. Apa kabar? Sorry ya, agak lama tak update blog ni. Memang betul-betul bercuti. Hehe. Eh tapi kalau ada yg nak tanya berkenaan Shaklee, anytime ok. Eina akan reply juga. #kedainutrisiusjsubangjaya Eina tetap buka 24h tau. :)

Banyak benda Eina nak cerita sebenarnya, tapi tidak berkesempatan untuk menulis lagi. Agak sibuk juga sejak balik dari bercuti 2 minggu lepas. Lepas 2-3 hari balik bercuti sibuk pula balik ke kampung mertua sebab keluarga mertua baru balik dari Umrah. Minggu ni barulah Eina bebetul back to normal routine.

Tengah ambil mood dan kumpul semangat untuk menulis. Haha. Mengada kan :P


Okla, next entry nanti Eina akan cerita sikit pengalaman bercuti dengan anak-anak ke Hong Kong. Then akan ada beberapa lagi entry lain. InshaaAllah blog ini akan kembali aktif. Cewahhhh

Apa aktiviti anda hari ini? Pada yang bekerja tu, selamat menunaikan tanggungjawab ya. Sama-samalah kita. Semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan lagi berkat. Amiinnn :)

Jumpa lagi ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...