Thursday, 31 December 2015

Peluang Hari Terakhir

Assalamualaikum semua

Hari ini merupakan hari terakhir bagi tahun 2015. Dah tercapai ke semua azam korang? Mana-mana azam yang belum terlaksana, kita masukkan dalam list untuk tahun depan ya. Hehe

"Saya nak kurus" "Saya nak kulit cantik"

Kedua-dua ayat di atas, ada dalam list azam tahun 2015 korang tak? Kalau ada dan masih lagi belum tercapai, apa kata cuba grab item promo bulan ini, LAST DAY PROMO tau sampai 11.59 tengah malam nanti.

Ok jom baca manfaat kedua-dua item yang boleh bantu korang cantik dan kurus ni.



#1 LECITHIN
✔️ Menghalang akumulasi lemak dan kolesterol tidak baik
✔️ Menghalang Obesiti
✔️ Memecah dan membakar lemak
✔️ Meningkatkan fungsi kognitif
✔️ Menggalakkan hati yang sihat
✔️ Membantu mengekalkan berat badan dan badan yang sihat
✔️ Membantu dalam peredaran darah yang sihat
✔️ Mengekalkan kelembapan dan kesihatan kulit
✔️ Membantu dalam meningkatkan penyerapan nutrien

#2 COLLAGEN POWDER
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Anti-penuaan
✔️ Kembalikan keanjalan kulit
✔️ Mencerah & mengurangkan pigmentasi
✔️ Menegang & menganjalkan payudara
✔️ Menyokong kesihatan sendi kekuatan tulang
✔️ Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur

Ok, jangan lepaskan peluang tau. Grab sekarang. Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 Dgn 5% Diskaun. Nak beli satu pun boleh. Whatsapp Eina ya

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...