Weekend Yang Sangat Sibuk

1:46:00 pm

Weekend baru ni Eina sangat sibuk. Badan terasa sangat letih, dengan tidurnya tak cukup. Fuhhhh memang mencabar. 

Jumaat lepas Eina balik kampung hubby sebab ada kenduri doa selamat sebelum keberangkatan mak mertua, kakak ipar dan ahli keluarga lain ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan Umrah. Walaupun guna khidmat catering, tapi kenduri kat kampung tak macam di bandar. Tetap juga sibuk di rumah. 


Sabtu Eina balik Subang semula, sekali dengan mak mertua dan semua family kakak ipar Eina. Sebabnya dekat sikit nak ke KLIA ahad tu. So, semalam Eina ke KLIA hantar mak mertua, kakak ipar dan beberapa lagi ahli keluarga lain untuk pergi menunaikan Umrah.

Pada asalnya, flight pukul 10 pagi, lebih kurang pukul 7.30pg kami dah ada kat KLIA. Tetiba diberitahu flight delayed plak sampai pukul 12 tgh hari. Berkampung la ramai-ramai kat airport tu hampir 4 jam. Sampai tertido-tido adik Mia, hehe.


Bila tiba masa semua jemaah kena masuk, salam peluk cium dengan semua family, Ilham pun pandai sedih bila tengok Uwan nyer nak pergi. 


Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberi kesihatan yang baik buat semua jemaah menunaikan Umrah.


InshaaAllah ya anak-anak, nanti kita plak satu family ke Tanah Suci Mekah. Amiinnn  :)

You Might Also Like

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews