Thursday, 21 January 2016

First GiveAway by Encik Kidal


Assalamualaikum. Dah lama juga tak join mana-mana Giveaway disebabkan terlalu sibuk hingga jarang on laptop. Hehe

So hari ni Eina nak join Giveaway dari Encik Kidal ni plak. Nak join klik banner ya.

Ok, bila tengok list HADIAH dari Giveaway ni, kalau ada rezeki Eina nak buku #hensin. Mudah-mudahan ada rezeki ya ;)

Errm, nak cerita pasal Azam 2016 ni plak. Azam saya pada tahun 2016 ialah nak naikkan berat badan. Orang sibuk nak kurus, awak nak gemuk plak. Haha. Selain tu semoga Eina terus istiqamah untuk menjadi muslimah yang lebih baik. Isteri yang lebih solehah, ibu yang lebih prihatin dan penyayang. InshaaAllah

Ok, ketiga-tiga blog ini Eina dah follow >> Encik Kidal , Oppie , Fiefi

Insta @fn_callista pun Eina dah follow. Boleh follow insta Eina juga ya @kulit_cantik_halus_gebu

2 orang rakan yang Eina akan tag ialah Ima Hamdan dan Sya Mimie

Ok, semoga ada rezeki dan good luck pada anda yang join Giveaway ini ya ;)



2 comments:

  1. Singgah sini..daripada giveaway yg sama..gdluck taw hehehe..

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...