Koleksi Hadiah-Hadiah Giveaway

4:57:00 pm

Assalamualaikum semua, selamat berhujung minggu ya. Minggu ni, 3 hari cuti kan, apa aktiviti korang? Eina sibuk kat rumah jer. Kalau keluar pun, sekejap-sekejap jer. Allah beri ujian lagi pada Eina sekeluarga, Allah tarik sekejap nikmat sihat kami sekeluarga dengan diuji batuk dan selsema. Semoga terhapus segala dosa-dosa kecil Eina sekeluarga. Amiiinn InshaAllah. Doakan kami ya. 

Ok, taknak cerita panjang. Eina nak update sikit tentang menang Giveaway tahun lepas. Sebenarnya Eina baru juga berjinak-jinak dengan Giveaway ni. Alhamdulillah dapat juga anjurkan 1st Giveaway pada November 2015 lalu. Seronok dapat tambah kenalan. ;)

Ok, giveaway pertama Eina menang adalah anjuran blogger Anies. Teruja betul masa tu. Hehe. Eina dapat buku "Doa-doa Syifa & Blogger Badges



Then, Eina ada menang "Ticket Hop On Hop Off" dari blogger Zai Zamree



Penutup tahun 2015, Eina menang Giveaway anjuran Kak Tengku Sofia dari sovitamin.com & Travelkaja. Alhamdulillah Eina dapat "Handmade Fridge Magnet" dari Korea. 


Terima kasih kepada semua blogger, kerana memilih blog Eina sebagai salah seorang pemenang ya. Eina doakan semoga anda semua dimurahkan rezeki. Aminn. Love u all :)

You Might Also Like

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews