Obses Kulit Cerah dan Cantik?

3:11:00 pm

Assalamualaikum semua

Untuk makluman, selain dari ESP, bulan ini juga promo Vitamin C ya. Wahhh best ke best? 😍

Siapa yang obses nak kulit cerah dan cantik tu, haaa elok sangat la offer bulan ni kan. Sangat menarik dan berbaloi untuk anda grab kedua-dua item ini.

Combo Vit C & ESP sangat berbaloi untuk kulit cerah dan cantik. Kenapa?


Sel di muka kita lifetime dia 21hari je pastu mati dan perlu generate baru. Apakah bahan asas untuk bina sel?
Jawapan dia ialah Protein.

Bagaimana Combo Shaklee membantu?
👌ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
👌Binaan asas utk kulit, rambut dan kuku adalah protein. Apabila sel kita sihat, segala fungsi setiap tisu dan organ juga jadi baik dan sihat dan ia pasti memberikan kita kesihatan optimum dan kulit yang cantik. So, protein ESP adalah terbaik untuk kulit.

Nak kasi cerah?
👌Vitamin C lah jawapannya paling efektif untuk cerahkan kulit!
👌Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. 
👌Ambil Vitamin C setiap hari dapat membantu melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Dengan pengambilan Vitamin C ia boleh mencantikkan dan mencerahkan kulit.

So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah 😊

Ok, jika promo ESP ada Buy 2 Less 5% atau Buy 6 Free 1, promo Vit C juga adalah 
👉Buy 2 Less 5%
👉Buy 6 Free 1


Nak order terus? Boleh click sini  Set Asas Kulit Cantik

#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #esp #espshaklee #soyprotein #protein #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn


Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews