Wednesday, 7 September 2016

Obses Kulit Cerah dan Cantik?

Assalamualaikum semua

Untuk makluman, selain dari ESP, bulan ini juga promo Vitamin C ya. Wahhh best ke best? 😍

Siapa yang obses nak kulit cerah dan cantik tu, haaa elok sangat la offer bulan ni kan. Sangat menarik dan berbaloi untuk anda grab kedua-dua item ini.

Combo Vit C & ESP sangat berbaloi untuk kulit cerah dan cantik. Kenapa?


Sel di muka kita lifetime dia 21hari je pastu mati dan perlu generate baru. Apakah bahan asas untuk bina sel?
Jawapan dia ialah Protein.

Bagaimana Combo Shaklee membantu?
👌ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
👌Binaan asas utk kulit, rambut dan kuku adalah protein. Apabila sel kita sihat, segala fungsi setiap tisu dan organ juga jadi baik dan sihat dan ia pasti memberikan kita kesihatan optimum dan kulit yang cantik. So, protein ESP adalah terbaik untuk kulit.

Nak kasi cerah?
👌Vitamin C lah jawapannya paling efektif untuk cerahkan kulit!
👌Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. 
👌Ambil Vitamin C setiap hari dapat membantu melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Dengan pengambilan Vitamin C ia boleh mencantikkan dan mencerahkan kulit.

So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah 😊

Ok, jika promo ESP ada Buy 2 Less 5% atau Buy 6 Free 1, promo Vit C juga adalah 
👉Buy 2 Less 5%
👉Buy 6 Free 1


Untuk info & order, boleh Whatsapp
#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #esp #espshaklee #soyprotein #protein #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...