Wednesday, 26 October 2016

Bengkak Kaki Semasa Hamil? Ingin Kurus? Anak Anda Tidak Sihat? Cuba Omegaguard!!!

Assalamualaikum 


Apa kabar semua? Harap semua sihat sentiasa hendaknya. Doakan Eina pun sihat juga ya. 


Okeh, tinggal beberapa hari sahaja lagi nak masuk bulan November kan. Maknanya promo Omegaguard untuk bulan Oktober juga bakal berakhir. Jadi, jangan fikir-fikir lagi grab Omegaguard dengan harga super duper jimat bulan ni ok.


Eina nak share beberapa Testimoni Omegaguard yang sangat awesome nih 😉


#1 Testimoni Omegaguard Untuk Ibu Hamil


Eina since 2nd pregnant lagi memang tak tinggal Omegaguard nih. Pregnancy ke3 kali ni pun Eina amalkan Omegaguard, memang banyak manfaat untuk Eina sendiri juga baby dalam kandungan. Ok jom baca testimoninya 

•••••


Kaki BENGKAK semasa mengandung?


PERHATIAN buat PREGNANT LADY!


Ini satu saranan OG sesuai untuk Ibu Mengandung!


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Memang betul, berat tak naik mendadak, kaki pun tak bengkak teruk 👍


#2 Dapat Kawal Selera Makan & Berat Turun 3kg


Omega 3 di dalam Omegaguard juga membantu anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat. Omega 3 meningkatkan hormon Leptin yang menbantu mengawal selera makan dan membantu membakar lemak dengan lebih cepat.

•••••


S: Amik ape smpi turun 3kg?


J: Ni ha ESP


S: Pastu amik ape ble kawal makan?


J: Tambah dgn Omega


Puashatilah 👍


-Atul-

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Combo Omegaguard + ESP sangat sesuai dan sangat bagus untuk anda yg ingin turun berat badan. Tak cuba tak tahu 😉


#3 Omegaguard Untuk Anak Sihat Cerdas


Omegaguard mengandungi asid lemak Omega 3, DHA & EPA yang sangat baik untuk kesihatan dan tumbesaran anak-anak. Membantu perkembangan otak dengan baik, membantu menguatkan paru-paru, menguatkan sistem imun, juga membantu masalah eczema.

•••••


No more Nebulizer. Anak sihat

Ibu ayah gembira 😍


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Demam, batuk dan selsema memang jadi teman baik anak kecil kan. Omegaguard sangat membantu kuatkan imun anak-anak. Eina pun tak terlepas beri Omegaguard pada anak-anak Eina, Alhamdulillah dengan izinNya, anak-anak jarang sakit. 😊


**********


Jadi semua, banyak sangat Omegaguard ni untuk kesihatan kita. Sangat sesuai untuk seisi keluarga. Dari umur 1 tahun ke atas, dah boleh consume Omegaguard ni tau. 


Whatsapp Eina 0192275759

untuk dapatkan Omegaguard dengan harga promo ya.


💥 Beli 2 Less 5%

💥 Beli 6 Free 1 (Get Free Membership & Cash Bonus)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...