Dah Check Keperluan Kalsium Ibu Ayah Anda?

10:23:00 am

❤️ Ibu kita dah berusia 50 tahun ke atas? Beliau memerlukan 1500mg Kalsium setiap hari.

Kalau tak cukup, boleh sakit-sakit badan, sakit sendi, sakit gigi, gigi mudah rapuh, osteoporosis, bongkok dan macam2 lagi.
Ada simptom ni tak pada ibu kita? Kalau ada, hadiahkan beliau Ostematrix. Sebab bulan ni jimat lebih dari biasa.
❤️ Wanita dan Kalsium sangat sinonim kan. Haaa tapi sebenarnya lelaki pun perlukan Kalsium especially bila umur 65 tahun ke atas, perlu lebihhh lagi Kalsium iaitu sebanyak 1500mg sehari.

Try check tanda-tanda kekurangan Kalsium pada ayah / atok kita na 😊
1biji Ostematrix = 1 Gelas Susu = 800 biji Badam
Mengandungi 1000mg kalsium yang mudah diserap, 400mg Magnesium dan 400IU Vitamin D
Bukan sekadar Kalsium. Mengandungi Vitamin D, Boron, Magnesium, Mangan, Tembaga dan Zinc
Promo Ostematrix bulan ini:
⭐️ Beli 2 jimat 5%
⭐️ Beli 6 FREE 1
#shaklee #sayajualmurah #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeselangor #ostematrix #ostematrixshaklee #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #tulang #sakit #sakitotot #sakittulang #tulangretak #kebas #lenguhbadan #kalsium #vitamind #magnesium #sihat #naksihat

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina 

You Might Also Like

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews