Friday, 24 February 2017

Dah Check Keperluan Kalsium Ibu Ayah Anda?

❤️ Ibu kita dah berusia 50 tahun ke atas? Beliau memerlukan 1500mg Kalsium setiap hari.


Kalau tak cukup, boleh sakit-sakit badan, sakit sendi, sakit gigi, gigi mudah rapuh, osteoporosis, bongkok dan macam2 lagi.

Ada simptom ni tak pada ibu kita? Kalau ada, hadiahkan beliau Ostematrix. Sebab bulan ni jimat lebih dari biasa.

❤️ Wanita dan Kalsium sangat sinonim kan. Haaa tapi sebenarnya lelaki pun perlukan Kalsium especially bila umur 65 tahun ke atas, perlu lebihhh lagi Kalsium iaitu sebanyak 1500mg sehari.


Try check tanda-tanda kekurangan Kalsium pada ayah / atok kita na 😊

1biji Ostematrix = 1 Gelas Susu = 800 biji Badam

Mengandungi 1000mg kalsium yang mudah diserap, 400mg Magnesium dan 400IU Vitamin D

Bukan sekadar Kalsium. Mengandungi Vitamin D, Boron, Magnesium, Mangan, Tembaga dan Zinc

Promo Ostematrix bulan ini:

⭐️ Beli 2 jimat 5%

⭐️ Beli 6 FREE 1

Whatsapp 019.227.5759

IG: kulit_cantik_halus_gebu

IG: sihat.bydinaziqri

FB: Eina Md Ali

#shaklee #sayajualmurah #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeselangor #ostematrix #ostematrixshaklee #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #tulang #sakit #sakitotot #sakittulang #tulangretak #kebas #lenguhbadan #kalsium #vitamind #magnesium #sihat #naksihat

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...