Vitamin E Pulihkan Kulit Kering dan Berparut

7:31:00 am

Ok, seperti yang eina janjikan, eina nak share fresh testimoni pengguna yang amalkan Vitamin E 

Kalau anda ada masalah kulit kering dan berparut? Eina suggest Vitamin E untuk atasi masalah anda tu. Memang terbukti berkesan dengan pengambilan yang konsisten. 

Jom baca testimoni ini 👍

*****

♥️ Konsisten setiap malam sebelum tidur, kulit lembut jer
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


♥️ Kesan jerawat dah kurang dan pudar. Muka semakin bersih dan berseri
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


♥️ Kulit lembut, tak kering dan lembab jer. Parut pun semakin pudar
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

*****

Haaa best kan, Vitamin E Shaklee 😍
.
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews