Friday, 18 August 2017

Promo PWP Sempena Merdeka

Ada lagi promo best sempena bulan Merdeka ni tau.

Bestnya macam-macam promo ada bulan ni. Selain dari promo Omegaguard yang best tu, promo ini sangat menarik bagi pengumpul 'merchandise' exclusive Shaklee macam Eina. Hehe


Ok, nampak kan gambar kat atas tu. Dengan pembelian salah satu Women Health Set, anda layak beli tumbler merah yang cantik tu. Ada 3 set anda boleh pilih ok
  1. Ever Vibrant Set (Untuk Sihat Cantik)
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • GLA Complex
  1. Prenatal Set (Untuk Ibu Hamil)
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • Ostematrix 
  1. Postnatal Set (Untuk Ibu Berpantang)
  • Alfafa Complex
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • Ostematrix 
So, boleh pilih mengikut keperluan masing-masing ok. Semua vitamin yang ada dalam set di atas, boleh diambil oleh semua golongan, tidak terhad kepada ibu mengandung dan berpantang sahaja ok. Eina dah dapat dah 😊✌️


Oh ya, untuk non member pun boleh, tapi kena register as member dulu la ya 😁. Untuk anda yang baru nak register as member, selain boleh beli tumbler cantik ni, ada promo lain juga untuk anda tau. Boleh refer gambar di bawah ni 👇


Haaa menarik tak? Mestilah menarik 😍Register as Shaklee member dan beli dengan minimum 100UV=RM400++ anda layak beli Vit C dengan harga RM60 sebotol atau beli shaker color Coral Orange yang limited tu dengan harga RM18 sahaja. Wahhh bestnya. Haaa nak beli kedua-dua sekali pun boleh tau. Ishhh rugi la tak grab promo ni. So anda yang belum lagi join member, rebutlah peluang ni. Untung berganda tau. Cepat ya ;)

Jika perlukan apa-apa bantuan, boleh hubungi Eina ok 

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...