Promo PWP Sempena Merdeka

9:00:00 am

Ada lagi promo best sempena bulan Merdeka ni tau.

Bestnya macam-macam promo ada bulan ni. Selain dari promo Omegaguard yang best tu, promo ini sangat menarik bagi pengumpul 'merchandise' exclusive Shaklee macam Eina. Hehe


Ok, nampak kan gambar kat atas tu. Dengan pembelian salah satu Women Health Set, anda layak beli tumbler merah yang cantik tu. Ada 3 set anda boleh pilih ok
  1. Ever Vibrant Set (Untuk Sihat Cantik)
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • GLA Complex
  1. Prenatal Set (Untuk Ibu Hamil)
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • Ostematrix 
  1. Postnatal Set (Untuk Ibu Berpantang)
  • Alfafa Complex
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Omegaguard 
  • Vitalea 
  • ESP
  • B-Complex
  • Ostematrix 
So, boleh pilih mengikut keperluan masing-masing ok. Semua vitamin yang ada dalam set di atas, boleh diambil oleh semua golongan, tidak terhad kepada ibu mengandung dan berpantang sahaja ok. Eina dah dapat dah 😊✌️


Oh ya, untuk non member pun boleh, tapi kena register as member dulu la ya 😁. Untuk anda yang baru nak register as member, selain boleh beli tumbler cantik ni, ada promo lain juga untuk anda tau. Boleh refer gambar di bawah ni 👇


Haaa menarik tak? Mestilah menarik 😍Register as Shaklee member dan beli dengan minimum 100UV=RM400++ anda layak beli Vit C dengan harga RM60 sebotol atau beli shaker color Coral Orange yang limited tu dengan harga RM18 sahaja. Wahhh bestnya. Haaa nak beli kedua-dua sekali pun boleh tau. Ishhh rugi la tak grab promo ni. So anda yang belum lagi join member, rebutlah peluang ni. Untung berganda tau. Cepat ya ;)

Jika perlukan apa-apa bantuan, boleh hubungi Eina ok 

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews