Friday, 20 October 2017

Oktober Promo - Buy 4 ESP Get 5% Off

Yeay, ESP promo lagi. Shaklee bagi extra special promo sepanjang Oktober ini iaitu diskaun 5% dengan pembelian 4 canister ESP. Murah tu korang, jangan terlepas peluang. 



Ok, memang best cerita tentang ESP ni. Maklumlah hot produk di Shaklee kan. Eina nak share lagi dan lagi apa itu ESP hehe ☺️

Apa itu ESP?

ESP adalah minuman soya yang membekalkan protein. Protein adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.

Menarik tentang ESP adalah;



IMG_7659.jpeg
- ESP ni adalah sumber protein lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTEIN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTEIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

Ok, cukup setakat ini dulu. Nanti sambung lagi cerita ESP ya. Nak baca info kebaikan ESP atau Testimoni ESP boleh baca sini juga ✌️ ESP Shaklee

Ok jangan lupa tau, grab promo Oktober ni, Buy 4 ESP Get 5% Off. Boleh simpan stok sampai tahun depan ni. Jimat sangat 😊

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...