Belajar Cara Jana Income dengan Shaklee

11:07:00 pm

Kelas #MaestroAcademyEliteProject semalam, macam belajar Matematik. Fokus belajar kira-kira. 😁

Konsepnya adil 

"SIAPA BUAT DIA DAPAT, BUAT BANYAK DAPATLAH BANYAK" 🤩

Perkara pertama, perlu ada rasa "CINTA" dengan Shaklee. "CINTA" dengan sepenuh hati tau. Then niat kena betul. Berbisnes sebab apa, bukan setakat nak untung semata-mata. Shaklee tak ajar pun kena cari untung semata-mata. Shaklee suruh kita share untuk kebaikan, bantu orang lain tingkatkan kesihatan. Sebab SHAKLEE UTAMAKAN KESIHATAN. Lagi banyak kita share, percayalah lagi berkembang bisnes kita 😍

Ok, bestnya berbisnes dengan Shaklee ni, Shaklee ada banyak benefit & rewards yang ditawarkan untuk kita.

Shaklee menawarkan 3C untuk setiap Distributor yang berdaftar sebagai ahli. 



Apa 3C tu? 



Ok C yang pertama adalah CASH. So, ini merangkumi untung runcit dan juga bonus dari hasil jualan.
Menariknya CASH kat sini, even korang tak berbisnes sekalipun, hanya membeli untuk keperluan sendiri, korang still berpeluang dapat bonus atau cash rebate dari Shaklee tau. InshaaAllah kesihatan bertambah baik, bonus pun dapat. Haaa baik tak Shaklee ☺️



C yang kedua ialah CAR. Eh Shaklee bukan bagi kereta tau korang. Shaklee bagi dalam bentuk Cash. Terpulanglah pada korang nak buat apa dengan cash tu. Nak guna pergi holiday pun boleh Edit😍



C yang ketiga ialah CONVENTION. Ini merupakan reward dari Shaklee paling best. Convention ini berbentuk tajaan percutian tau. Umrah pun Shaklee boleh taja, semua FREE. Best ke best? 👍☺️

Nak dapat semua C kat atas, kenalah usaha BUAT SAMPAI JADI. Tak mau la give up cepat sangat. Bukan senang nak senang kan  

FAEDAH/REWARDS SHAKLEE

Anda nak join team hebat kami? Whatsapp Eina untuk lebih lanjut ya.
#RoadToSuccess
#MFSEmpire


~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews