Tuesday, 13 March 2018

Testimoni Youth Ke Atas Pengguna Lelaki


Orang lelaki memang tak berapa concern sangat tentang penjagaan kulit muka kan? Hehe. Bagi mereka, cuci muka dengan sabun buku mandi pun boleh asalkan cuci. Tapi tak semua lelaki la haha

Bagi yang jenis rajin sikit tu, ada la juga cuci dengan pencuci muka yang di beli di mana-mana farmasi seperti Guardian ataupun Watson, yela senang nak dapat kan. Beli je la, asalkan ada. Extra rajin lagi, pakai jugala toner dan day cream. Itupun dah kira ok sangat la tu kan, hehe

Kalau yang jenis memilih skincare berdasarkan brand, memang mereka akan concern serba serbi tentang kebaikan dan hasil skincare yang digunakan. At least, skincare tersebut sesuai dengan kulit muka, tidak merosakkan kulit, tiada jerawat semasa menggunakan skincare tersebut dan sebagainya.

Youth Skincare dari Shaklee ini 

  • 100% vegan.
  • Bahan semulajadi.
  • Bebas kekejaman.
  • Hipoalergenik
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi



Istimewa untuk kaum lelaki sekalian, Skincare Youth di design untuk semua jenis kulit samaada perempuan mahupun lelaki. Jadi, samaada kulit anda jenis kering, berminyak atau berjerawat sekalipun, anda boleh guna skincare Youth ini. Boleh share suami isteri lagi, haa jimat kan.

Dah terbukti berkesan pada kulit lelaki juga tau Youth ni, tak percaya tengok gambar testi kat bawah ni.


 "Disclaimer: Results may vary based on the individual" 


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"



"Disclaimer: Results may vary based on the individual" 




Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Hebat kan? ;) 

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.

Dapatkan terus dari website Shaklee, pilihan 2 set untuk anda. 

1. Youth Starter Set 
+ Cleanser
+ Toner
+ Moisturiser
+ Night Cream
FREE 2-way Magnifying Mirror


2. Youth Intensive Treatment and Repair Set 
+ Cleanser
+ Toner
+ Serum
+ Moisturiser
+ Night Cream
FREE Radiance C + E (worth RM438)
FREE YOUTH Beauty Bag
FREE Membership
FREE Postage 


Sebarang pertanyaan dan konsultasi, boleh Whatsapp Eina terus ya.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


 ~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...