Tuesday, 6 March 2018

Testimonial Youth Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.

Haaa, jom tengok testimoni-testimoni terawal dari pengguna Youth yang dipantau sendiri oleh Shaklee Malaysia


Boleh dikatakan 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif seawal 7 hari penggunaan. Antara perubahan yang boleh dirasa dan boleh dilihat adalah seperti

  • Masalah kedutan berkurangan
  • Kesan jeragat juga semakin pudar
  • Kulit tidak kusam dan semakin berseri
  • Pori-pori juga mengecil
  • Garis halus di bawah mata juga hilang
  • Kulit semakin anjal dan nampak cerah
  • Bekas jerawat semakin hilang

Keputusan klinikal tanpa kompromi.

Produk-produk YOUTH adalah:
Senarai komprehensif 'Bebas Dari' kami mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH. 

• 100% vegan
• Bahan semulajadi
• Bebas kekejaman
• Hipoalergenik
• Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
• Diuji oleh ahli dermatologi
• Diuji oleh ahli oftalmologi











Wahhh, best kan kesan Youth ni. Skincare Youth Shaklee ini bukan sahaja untuk wanita, malah boleh digunakan oleh golongan lelaki juga ok. Seawal umur 20an dah boleh guna dah. InshaaAllah kulit akan sentiasa nampak segar dan muda jelita ok. 😉


❤️ 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
❤️ 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan Youth
❤️ 10x Untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit

Berminat, boleh Whatsapp Eina ya. Nak beli terus dari Shaklee pun boleh ok. Pilih nak Starter set atau Complete Set. Klik jer kat bawah ni

Youth Starter Set 
+ Cleanser
+ Toner
+ Moisturiser
+ Night Cream
FREE 2-way Magnifying Mirror


Youth Intensive Treatment and Repair Set 
+ Cleanser
+ Toner
+ Serum
+ Moisturiser
+ Night Cream
FREE Radiance C + E (worth RM438)
FREE YOUTH Beauty Bag
FREE Membership
FREE Postage


Jika ada sebarang pertanyaan, jangan segan terus hubungi Eina ya.

p/s: Eina akan ceritakan lebih detail mengenai Youth Skincare ini pada next Entry ya.

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

1 comment:

  1. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. review

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...