Promo April 2018

5:01:00 pm

Assalamualaikum semua. Semoga sihat dan dimurahkan rezeki hendaknya ya.

Eina nak update sikit tentang promo untuk bulan April 2018.

Ok, ada 3 promo untuk bulan ni ya. Semua best-best tau 😍

1. Promo ESP
Ok, promo ni special sikit. Shaklee nak bagi FREE MEMBERSHIP kat korang. Haa macam ni, BELI 5 ESP + 1 VIT C korang layak dapat
- Free Membership
- Free Postage
- Cash Bonus
- RM50 Voucher



Berbaloi kan, untung banyak plak tu. 5 canister ESP tu boleh buat stok sampai puasa tau. Vit C plak, tahan sampai 5-6bulan. Ishh memang berbaloi sangatlah. πŸ‘

2. Promo Shaklee Baby
Ok untuk item Shaklee Baby ni, dengan pembelian 2 Set Shaklee Baby, korang akan dapat FREE 1 Set lagi. Haa best tak? πŸ˜ƒ



Dalam Set Shaklee Baby ni, ada 3 item iaitu

πŸ’ŸGentle Wash
πŸ’ŸSoothing Lotion
πŸ’ŸMassage Oil

Ada FREE travelling toileteries bag + FREE tuala mikrofiber yang sangat gebu tau. Memang best tuala dia, besar πŸ‘πŸ˜Š

✅Selamat. Telah diuji oleh para Pakar Kanak-kanak.
✅Semulajadi. Beyond organic, telah terbukti selamat 😊
✅Contents premium - essential oils, bahan-bahan organik.

3. Youth Skincare
Ok untuk Youth, Shaklee extend promo bulan Mac hari tu, sampi akhir bulan April ni. Tapi, Shaklee dah tak keluarkan lagi Starter Set ya. Shaklee hanya keluarkan Intensive Treatment & Repair Set sahaja.

Untuk bulan April ni, korang dah tak dapat lagi Beg Youth yang comel tu tau. Tapi still dapat FREE Radiance C & E worth RM400++. Haa rugi tak grab bulan lepas, hehe 😜



Tapi buat masa ni, korang just boleh buat PRE-ORDER jer dulu tau sebab Youth dah Out Of Stock. Bulan lepas, 2 kali OOS, punyalah hot produk Youth ni. Sampai berebut-rebut tau u’olls 😁

Ok, itu sahaja Promo untuk bulan April ni. So, kalau nak apa-apa info atau nak order, boleh terus hubungi Eina ok. πŸ˜‰

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews