Wednesday, 4 April 2018

Youth Pudarkan Jeragat Dalam Masa 30 Hari

Hai semua,

Mostly dari kita susah sangat nak jumpa skincare yang betul-betul sesuai dengan kulit kan. Kebanyakannya nak kesan cepat, hingga tak peduli kandungan skincare yang digunakan.

Antara masalah yang paling biasa ialah kulit berjerawat, berjeragat dan kulit kusam. Bukan mudah nak hilang semua masalah dalam masa yang singkat. Paling penting, korang perlu kenal dulu jenis kulit korang. Samada jenis kulit normal atau jenis kulit berminyak atau jenis kulit kering atau jenis kulit combination. Nanti Eina cerita lebih detail, macam mana nak kenal jenis kulit kita k.

Ok, kali ni Eina nak share testimoni dari Wana hasil penggunaan skincare Youth selama sebulan. Sebelum ni, kulit Wana agak teruk kesan daripada penggunaan produk tempatan. Kenapa produk tempatan? Kebanyakan produk tempatan harganya lebih murah dan kesannya cepat kerana terdapat kandungan merkuri didalamnya. Bila kita tak konsisten, maka timbullah masalah-masalah seperti jerawat, jeragat dan kulit menjadi kusam.



Wana bertukar kepada Youth sejak diperkenalkan oleh Shaklee awal bulan ini dengan harapan dapat memperbaiki masalah-masalah yang dihadapinya. Yess, hasilnya sangat mengagumkan.






Boleh nampak perubahan pada kulit Wana kan. Lebih bersih, lebih berseri kesan parut dan kesan jeragat pun pudar. Wahhh best ke best? 😁

Kenapa korang kena pilih skincare Youth? Kerana Youth skincare

❤️ mengandungi 10x Untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit
❤️Telah dibuktikan secara klinikal, 100% memiliki kulit lebih muda
.
🌱Vegan Skincare
🌱100% Organic Skincare
💯Bebas bahan kimia berbahaya
💯Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan
👍Sesuai untuk semua jenis kulit

Yess, Youth sesuai untuk semua jenis kulit. Cara penggunaannya juga boleh diapply mengikut jenis kulit korang.

So, boleh pre-order dari sekarang tau. Sebab ramai yang berebut-rebut nak beli Youth ni k.


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...