Akhirnya JERAGAT LESAP juga dengan Youth Skincare

4:40:00 pm

Assalamualaikum, selamat petang semua.

Start umur 25 tahun ke atas, korang akan mula nampak tanda-tanda penuaan kat muka korang. Cthnya kulit kusam, kulit kering, garis-garis halus, bintik hitam dan macam-macam lagi.

Jeragat merupakan tanda penuaan yang paling susah nak hilang. Betul tak? Perlukan kesabaran dan kerajinan yang tinggi kalau nak betul-betul hilangkan kesan bintik hitam atau jeragat ni kan. Memang ia ambil masa yang agak lama.



Antara penyumbang terbesar masalah jeragat ialah kulit anda selalu terdedah dengan cahaya matahari samaada secara langsung ataupun tidak. So please make sure, nak keluar rumah pakai sunblock okeh. Selain itu, penggunaan kosmetik juga merupakan salah satu penyebab terjadinya jeragat. Sebab tu, anda perlu pilih kosmetik yang betul-betul selamat dan sesuai dengan kulit anda. Satu lagi, masalah hormon juga boleh menyebabkan terjadinya jeragat di kulit muka.


Bagi yang dah ada nampak bayang-bayang bintik hitam tu, korang kena cuba Youth Skincare yang super best ni tau. Sebab ia dijamin selamat digunakan oleh semua jenis kulit. 100% vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan tau.

No automatic alt text available.

Bulan ni, Shaklee nak bagi FREE jer kat korang Radiance C&E yang boleh bantu masalah bintik hitam atau jeragat di muka korang tu. Ya, FREE jer 🤗



Image may contain: text

Dengan setiap pembelian FULLSET Youth, korang akan dapat
.
💖FREE Radiance C&E worth RM400++
💖FREE Creative Healthier Lives Paper Bag
💖FREE Youth Skincare Guide
💖FREE POSTAGE
.
Haaa, best kan 😍
.
Fungsi Radiance C&E adalah:
Mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan
Mengurangkan kehadiran tompok-tompok usia
Memudarkan kesan jeragat
Menegang dan mencerahkan kulit.

.

Ok, ini antara testimoni kesan pengambilan Youth Skincare yang membantu mengurangkan masalah jeragat.

Image may contain: one or more people, text and closeup

Image result for testimoni youth shaklee

Korang tau tak Shaklee nak hasilkan skincare Youth ni, ambil masa 8 tahun kajian tau. Bukan 8 minggu atau 8 bulan. Lama tu 8 tahun, bukan simply2 jer hasilkan skincare untuk korang. Banyak ujian & banyak kajian dibuat sebelum betul-betul dipasarkan. Bahan-bahan yang digunakan semuanya berasaskan tumbuh-tumbuhan.
.
Shaklee buat ujian pada 100 orang wanita dari semua peringkat usia. Hasil ujian klinikal yang telah dijalankan, 100% WANITA MEMILIKI KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA & 2/3 DARIPADA WANITA TELAH MENGUBAH USIA KULIT MEREKA KEPADA SEDEKAD LEBIH MUDA. Tanpa kompromi ni tau. Wowww 😍👍
.
Haishhh rugilah tak cuba dari sekarang u’olls 😁


So, cecepat order ya kengkawan. Rugi tak grab bulan ni sebab total item FREE lebih RM500 tau. Sangat-sangat best. 😍

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews