Berjaga Malam Gara-gara Cinch Energy Tea Mix

1:57:00 pm

Semalam petang saje ambik Cinch Energy Tea Mix ni, sebab dah lama tak minum.



Lepas tu menyesal πŸ™„

Sebabnya, mata segar sampai tak boleh tidur malam, buntang jer mata sampai pukul 2 pagi😳, haaa hambikkk hahha πŸ˜†

Sesiapa yang selalu mengantuk masa kerja tu atau yang plan nak berjaga malam, minumlah Cinch Energy Tea Mix ni, powerrr tau 🀩



Siapa pernah or suka minum Chinese tea tu, haaa rasa Cinch Energy Tea Mix ni lebih kurang sama jer macam Chinese tea tu. Sedapp jerr πŸ˜‹

In fact kesannya lagi best ok, sebab dapat tingkatkan tenaga dan dan ketahanan badan πŸ‘πŸ’ͺ

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!



Perbezaan Shaklee
* Selamat, penggalak tenaga semulajadi
* Ditambah dengan taurina - meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
* Pilhan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
* Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis

Ekslusif T-Lift - Campuran Teh Di dalam Shaklee Cinch™ Energy Tea Mix πŸ‘

Boleh rasa macam-macam kesan positif bila minum Cinch Energy Tea Mix ni 😍🀩



Haa, best kan? So, nak cuba Cinch Energy Tea Mix yang power ni, boleh terus Whatsapp Eina k. Confirm jatuh cinta 😍

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG:
kedainutrisiusjsubangjaya 
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews