Daftar Sebagai Ahli Shaklee Get RM30 e-Voucher

10:00:00 am

Alhamdulillah hari ini 13hb merupakan "HARI RAYA" untuk semua SID Shaklee. Hehe 😁

Setiap 13hb @ 14hb, setiap bulan, Shaklee tak pernah gagal bayar BONUS untuk semua SID Shaklee seluruh Malaysia. Eina pun dah merasa since Eina serious berbisnes pada tahun 2013 hinggalah hari ini. Alhamdulillah dah capai tahap ke 4 angka bonus, Eina dah rasa. 😍

Eina sarankan kepada anda yang mengamalkan Shaklee tapi belum mendaftar sebagai ahli, anda digalakkan menjadi ahli untuk nikmati sendiri pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee. Haaa, salah satunya BONUS ni lah. Oklah kalau rasa bonus tu tak berapa penting bagi anda yang ambil Shaklee just untuk makan sendiri, at least anda dapat discount sehingga 20% setiap item tau.

Join ahli, tak semestinya kena berbisnes ya. Itu atas diri sendiri. Pilihan masing-masing. 😉



Bulan ni, Shaklee offer e-voucher RM30 untuk semua yang mendaftar dalam bulan Julai ini. Best tau voucher ni, boleh guna untuk next purchase. Kiranya macam ni lah, registration fee RM75 (include postage member kit) tapi Shaklee akan pulangkan semula RM30 dalam bentuk e-voucher yang boleh kita guna terus okeh.

Jika pembelian melebihi 200UV = RM600++, anda layak mendapat FREE MEMBERSHIP + e-VOUCHER RM30 + BONUS juga.

Haa, best tak? So, nak tau lebih lanjut, boleh terus Whatsapp Eina k. Nanti Eina explain lebih detail 😊

Register online ➡️ REGISTER ONLINE
Baca step untuk registration di sini ➡️BACA SINI

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG:
kedainutrisiusjsubangjaya 
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews