Alfafa Raja Segala Makanan

11:00:00 am

Alfafa dikenali sebagai "Raja Segala Makanan" dan makanan terbaik, Alfafa secara semulajadi berkhasiat, menyediakan lebih daripada 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral dan vitamin.



Haa, Alfafa Shaklee ni merupakan salah satu vitamin wajib untuk Eina. Memang kena ambil setiap hari. Banyak kesan yang Eina dah dapat dengan mengambil Alfafa secara konsisten. Antaranya ialah sistem penghadaman Eina lebih baik, memang buang segala toksin. Apabila, toksin dikeluarkan setiap hari, automatik, kulit juga bebas jerawat dan berat badan pun maintain jer, hehe. Dan paling best, masalah resdung Eina pun dapat di atasi. Memang superb. 

Selain daripada tu, untuk ibu-ibu yang nak tambah susu dan nak susu lebih berkualiti, Alfafa juga boleh membantu tau.






Alfafa berkhasiat secara semulajadi untuk anda yang lebih sihat.

1) Menyokong Rambut Yang Sihat
  • Meningkatkan peredaran darah dan aliran oksigen pada kulit kepala
  • Menyediakan perlindungan antioksida kepada folikel rambut, meningkatkan kesihatan dan pertumbuhan rambut

2) Membersih dan Menyahtoksin
  • Membersihkan dan menyahtoksinkan hati
  • Membantu membekalkan vitamin dan mineral kepada hati untuk fungsi yang optimum

3) Kesan Alkali
  • Meneutralkan kesan pengambilan makanan yang tinggi lemak dan protein
  • Mengurangkan bau badan, nafas berbau, sakit tekak, senak perut dan keletihan

4) Membantu Dalam Penghadaman
  • Melegakan kembung dan gas yang berlebihan
  • Merangsang sistem penghadaman untuk berfungsi dengan lebih baik

5) Meningkatkan Sistem Imun
  • Merangsang pengeluaran sel darah putih
  • Bertindak sebagai antioksida untuk mengurangkan tekanan oksidatif

6) Mengurangkan Keradangan
  • Mengurangkan keradangan pada sendi
  • Menguatkan Sistem Imun 

Ok, nak order atau nak tanya apa-apa, wasap Eina terus ya

#shakleesubangjaya #shakleeusj
#kedainutrisiusjsubangjaya


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews