September Birthday Giveaway 2.0

2:01:00 pm

Assalamualaikum semua. :)

Ok, dah lama tak buat Giveaway kat blog Eina ni. Eina pernah buat tahun 2015 dulu, hehe dah lama sangat dah kan. Kali ni Eina nak buat Giveaway bersempena birthday Eina dan anak sulung Eina iaitu Ilham Ziqri yang jatuh pada bulan September ini. :)


Ini syarat-syaratnya.


1) Follow Blog Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya

2) Tinggalkan KOMEN pada mana-mana entry dalam blog Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya ini

3) Follow Instagram @kedainutrisiusjsubangjaya

4) Buat entry bertajuk “September Birthday Giveaway 2.0”

5) Copy banner dan backlink ke entry ini

6) Publish entry dan tinggalkan link entry di ruangan komen entry Giveaway ini beserta

  • Nama anda
  • Nama di Instagram
  • Tag 2 orang rakan anda

Senang jer kan ;)

Antara hadiah-hadiah untuk Giveaway kali ini ialah


Giveaway ini akan bermula pada 20/9/2018 jam 12.00am dan tamat pada jam 11.59pm 30/9/2018

Jika syarat-syarat tidak lengkap, Eina tak kira penyertaan anda ya.

Eina akan umumkan senarai pemenang pada bulan Oktober nanti ya. Tarikh akan dimaklumkan kemudian.

Terima kasih.


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews