Youth Restoring Eye Treatment Produk Terbaru dari Youth Skincare

7:54:00 pm

Yeayyy, Shaklee dah announce produk terbaru dari Youth Skincare yang akan mula dijual pada bulan Oktober ini.

Pasti ramai teruja dan tak sabar nak cuba produk terbaru ni. Ok, apa produk terbaru tu?

Haaa, ini dia memperkenalkan Youth Restoring Eye Treatment 😍



Wahhhh, menarik kan?

Sedia maklum, terdapat pelbagai jenis Eye Cream di pasaran. Tapi Youth Restoring Eye Treatment ini memenuhi kesemua ciri-ciri di bawah :

✔️Mengurangkan penampilan garis halus, kedutan dan kedutan di sisi luar lipatan mata
✔️Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam mata
✔️Membantu menegangkan kulit di sekeliling mata
✔️Menegangkan dan menghidrat
✔️Melembapkan dan melindungi

Apa keistimewaan Eye Treatment Shaklee ni?

Ia mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari. Woww 🤩

Peptide Blend unik ini juga mampu mengembalikan sistem isyarat kulit dan menyokong penghasilan kolagen. Ia melembapkan dan mengekalkan air pada kulit. Menyerap sehingga 1,000x beratnya di dalam air untuk melembapkan.

Selain itu ianya 100% Vegan dan Bebas Gluten


Dicipta khas dengan cooling tip bagi merangsang peredaran mikro untuk
✔️Mengekalkan mata yang segar
✔️Mengurangkan kemerahan di bawah mata
✔️Mengurangkan mata yang sembap




Jadi, jangan lupa dan jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Youth Restoring Eye Treatment yang best ini okeh.



Macam biasa, Whatsapp Eina untuk order okeh 😊

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

2 comments

  1. Waaa...dah berisi dah template baru dia.. info youth yg terbaik ni..😊😊

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews