Masalah Jerawat Hilang dengan Youth Skincare

3:00:00 pm




Assalamualaikum. Apa kabar? Semoga sihat-sihat selalu 😊

Ok, siapa ada masalah jerawat yang agak teruk? Dah cuba pelbagai produk, pelbagai petua, tapi jerawat still berkembang mekar dan sangat susah nak hilang.

Alhamdulillah, Eina tak pernah lagi ada masalah jerawat yang teruk. Pernah keluar dalam 4-5 biji satu masa pun Eina dah tak keruan. Malu nak keluar pergi kerja. Tapi, terpaksa juga la hadap kan. Hehe

Sejak bershaklee tahun 2013, jerawat Eina susah nak naik, kalau naik pun, akan cepat surut dan hilang. Penangan detox juga tu. Tapi skincare yang paling sesuai dan berkesan dengan kulit Eina ialah Youth Skincare.

Kenapa Eina kata Youth paling sesuai? Sebelum ni, Eina pernah juga guna skincare yang dikatakan ‘natural’, tapi kesannya kulit Eina jadi sangat kering. So bila Shaklee perkenalkan skincare Youth, Eina memang tak lepaskan peluang untuk cuba.

Alhamdulillah, setelah 8 bulan menggunakan Youth Skincare, Eina berani cakap this is the best skincare yang korang patut cuba. Kulit Eina dah tak kering, jerawat sangat susah nak naik, kesan jeragat makin pudar, tona kulit dah sekata, kulit bertambah halus dan lembut, then kulit pun jadi makin cerah 😍

Youth Skincare, it’s only natural, 100% Vegan. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitif. Ia dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa dan diuji ahli Dermatologi juga ahli Oftalmologi. 👍🥰

Ok, Eina nak share testimoni Puan Noor Zawani yang menggunakan Youth Skincare selama 7 bulan untuk masalah jerawat yang agak teruk diwajahnya.

Pernah menjalani pelbagai rawatan dan menghabiskan ribuan ringgit untuk berjumpa pakar kulit. Tapi hasilnya tidak bertahan lama. Malah kulit kembali kepada asal iaitu jerawat masih tak hilang.

Jom ikuti kisah Puan Noor Zawani dengan Youth Skincare 😍

Image may contain: 1 person, closeup and text

🙈 Malunya nak tunjuk muka dekat-dekat macam ni. Dah la kulit penuh jerawat 😂

Ni testimonial diri sendiri tau ☺️

Gambar ni No Filter at all. Hanya pencahayaan dari dalam kereta je. Dua-dua gambar ni pun ambil dari dalam kereta.

Gambar sebelum tu diambil pada March 2018. Masa ni belum pakai Youth lagi dan kulit muka memang banyak ditumbuhi jerawat. Rawatan kulit macam-macam dah buat, dah gi jumpa pakar kulit sampai beribu-ribu jugak la berhabis.😭

Tapi hasilnya hanya sekejap saja. Lepas dua tiga minggu rawatan, kulit muka mula jadi macam sebelum-sebelum ni. Malu tak yah cakap la, nak keluar rumah pun memang malu giler sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam je 🙈

Pada April 2018 Kak Ngah mula berkenalan dengan Youth. Masa tu Shaklee baru melancarkan produk terbarunya. Masa mula-mula pakai terasa juga perubahannya tapi slow and steady je. 

Orang kata nak kulit cantik dan sihat ni kena bersabar je dan ambil masa. Terfikir juga, kulit Kak Ngah dulu memang bertahun ditumbuhi banyak jerawat, takkan la hari ni pakai esok lusa dah jadi cantik macam cinderella.😝

Hari ni alhamdulillah sangat, Kak Ngah syukur dengan kulit sekarang.

🔘 Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang

🔘 Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap

🔘 Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang

🔘 Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya

🔘 Jeragat pun makin pudar

🔘 Pores makin mengecil

🔘 Kulit muka dah kurang berminyak

🔘 Kulit lebih lembut dan licin

Alhamdulillah banyak sangat dah perubahan kulit muka jika nak dibandingkan dengan kulit muka yang dulu. Dengan Youth insyaAllah anda tidak akan rasa menyesal memilikinya.

Nak laburkan sedikit untuk kesihatan kulit tu tak salah jika dilaburkan pada tempat yang betul. Alhamdulillah suami pun dah tak komplen pasal kulit muka dah 😂

Credit : Pn Noor Zawani

MasyaAllah, nampak sangat perbezaan sebelum dan selepas menggunakan Youth Skincare tu kan. Kesan jerawat dah pulih, kulit pun jadi lebih cerah dan sihat. Alhamdulillah

So korang, jangan takut nak cuba Youth Skincare ya. Eina akan guide korang sampai puas hati. Nak tanya or nak order Youth, wasap Eina ok 😉👌

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

1 comments

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews