Testimoni Omegaguard Untuk Kolesterol

2:20:00 pm


 
ADAKAH ANDA SEDANG ALAMI MASALAH KESIHATAN SEPERTI INI?
.
😢 Kolesterol tinggi
😢 Tekanan darah tak stabil
.
Sudah cuba pelbagai ubat untuk merawat masalah di atas, tapi sangat susah untuk dikawal.
.
Dengan Omega 3 di dalam kapsul Omegaguard

😇 Kolesterol terkawal
😇 Tekanan darah stabil/normal



"Saya makan untuk kawal kolesterol dan elak tekanan darah tinggi semasa hamil hari tu. Alhamdulillah. Bacaan darah ok walaupun berat naik agak banyak"

- Puan Wan Nabighah




"Mula-mula consume Omegaguard bersama-sama mak

Puncanya sebab nak kawal kolesterol, Alhamdulillah, asbab amalkan Omegaguard, bacaan kolesterol mak dan saya back to normal

Sampai sekarang pun masih consume Omegaguard, sebab dah jatuh cinta dengan banyak kebaikan yang kita boleh dapat, especially untuk bantu tingkatkan tahap kesihatan dalam badan."

- Puan Nor Hudar Abu Bakar

Bagi anda yang ada masalah kronik dan masih dalam rawatan doktor, mohon rujuk dulu doktor anda sebelum ambil Omegaguard ni ya.



Berminat ingin mencuba Omegaguard? Hubungi Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews